Koti-iltoja ja remppasunnuntai

Täällä vietettiin taas ihan rauhallista viikonloppua. Lauantaina kävin ensin ystäväni kanssa pienellä reippailulla Kaupissa (vihdoin vuoden Tampereella asumisen jälkeen!) ja myöhemmin päivällä keskustassa pikaisesti parissa kaupassa. Iltaa vietettiin sitten ihan vaan poikaystävän kanssa kotona noutosushin ja leffan parissa – nyt syksyllä on kyllä tullut nautittua rennoista koti-illoista kesän menojen jälkeen. Ehkä tästä kohta taas aktivoidutaan enemmän ihmisten ilmoille, haha, mutta just nyt nämä viikonloput ovat tehneet tosi hyvää.

Sunnuntai olikin sitten kunnon tehopäivä, kun laitettiin hihat heilumaan ja muun muassa maalattiin viimein se keittiön päänvaivaa aiheuttanut kulmaus. Se nurkka, jonka olen aina joutunut taktisesti rajaamaan kuvista pois ja valitsemaan kuvakulmat sen mukaan, mutta eipä tarvitse enää! Nyt on tilalla freesi valkoinen maali ja voi jukra että näyttää hyvältä sen vuoden maalaamattoman nurkan tuijottelun jälkeen. Voisin tänään kuvata kotijuttuja vähän tännekin, joten palataan niihin!

Camelblazer2 Camelblazer10

Sisustusjutuista sujuvasti kuvien asuun. Innostuksestani kamelinruskeaan olen aikaisemmin jo kirjoitellutkin, joten tämä bleiseri on kovasti mieleeni. Yhdistin sen muutaman vuoden takaiseen valkoiseen merinovillapooloon ja vanhoihin tummiin luottofarkkuihini, mutta tämä toimisi varmasti myös nahkahousujen tai sinisten farkkujen kanssa. Veikkaan siis, että muitakin versioita tämän kanssa on vielä luvassa!

Camelblazer3 Camelblazer9 Camelblazer8

Blazer / Gina Tricot (sponsored, find here*)
knit / Samsoe & Samsoe
earrings / Glitter
jeans / Gina Tricot (similar here*)
bag / Gucci
boots / &Other Stories (find here*)

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me
* mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Koti-iltoja ja remppasunnuntai

    1. Voi kiitos! Piti jättää ne alunperin auki, mutta vedinkin kiireessä hätäponnarille joka osoittautuikin kivaksi :)

  1. Jäin oikein tuijottamaan ensimmäistä kuvaa ja mieleen tuli vain yksi sana: VAU! Siinä toimii kaikki taustasta asuun ja asentoon! Ja ponnari sopii sulle tosi hyvin!?

    1. Voi ihana, kiitos paljon ? Me itse asiassa tuskailtiin tovi taustan kanssa, kun ei meinattu saada sitä mitenkään ensin toimimaan, joten kiva kuulla että kokonaisuus toimii ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *