Ihon hemmottelua laventelilla

Kaupallinen yhteistyö: Urtekram & Asennemedia

Kuten eilen jo kirjoittelin, koostui kulunut viikonloppu hyvästä ruuasta, rennosti ottamisesta, ulkoilusta ja ruskan ihastelusta. En kerta kaikkiaan saa syksyn väreistä tarpeekseni, olen viime viikot kulkenut lenkeillä aina niska ihan vääränä ihastellessani punaisen, keltaisen ja oranssin väreissä hehkuvia puiden lehtiä. Lähes jokaisesta kadunkulmasta tekisi mieli napata kuva, ja olenkin tykittänyt syysfiilistelyä Instagramiini oikein toden teolla. Ei sillä, että teitä tuntuisi haittaavan, kun saan aina ihastelevia viestejä maisemavideoiden myötä.

Ulkoilun lisäksi otin myös kunnolla aikaa vartalon hemmottelulle, minkä myönnän näin syksyn ja talven tullen välillä unohtuvan. Kesällä sitä puunaa sääriä mekkokuntoon ja huolehtii riittävästä kosteuttamisesta, mutta lämpötilojen hiljalleen tippuessa ja vaatekerrosten lisääntyessä ihonhoito jää aivan retuperälle. Tunnistaako joku muu itsensä tästä?

Urtekram5 Urtekram1 Morocco10

Sunnuntaina oli ihana pujahtaa lenkin jälkeen suihkuun, sillä testissäni on muutaman viikon ajan ollut uusia vartalonhoitotuotteita. Tanskalainen luomun edelläkävijä Urtekram on entuudestaan tuttu brändi keittiön puolella, mutta merkin luonnonkosmetiikkaan sain ensikosketukseni vasta nyt. Olin toki monesti lähikaupassa käydessä kiinnittänyt huomiota Urtekramin hyllyyn, josta löytyy kattava valikoima edullista kosmetiikkaa – olikin kiinnostavaa päästä tällä kertaa tutustumaan näihin tarkemmin. Hempeän laventelin ystävänä olin mielissäni tästä uudesta probiootteja sisältävästä Purple Lavender -sarjasta, joka toi oitis mieleeni tuoksumuistoja. Tuoksu vei minut Marrakechiin, josta löysimme sattumalta upean puutarhan, Kroatiaan Hvarin laventelipelloille sekä Toscanaan, jossa majoituksemme uima-altaalle vievä tie oli kauniiden laventelien reunustama. Laventelin tuoksu on huumaava ja jotenkin rauhoittava, joten se sopii vartalonhoitotuotteisiin mainiosti.

Urtekram4

Takaisin hemmotteluhetkeeni! Pesin ensin ihon Laventeli-sarjan suihkusaippualla ja kuorin mikromuovittomalla Body Scrubilla. Jos mikromuovit on jollekin vielä tuntematon käsite, niin kyseessä ovat pienet, luonnossa hajoamattomat muovipartikkelit, joita kulkeutuu vesistöihin ja sitä kautta ravintoon. Tässä kuorinnassa ei kuitenkaan ole mikromuovien vaaraa ja koostumus on muutenkin miellyttävä, sellainen voidemainen. Suihkun jälkeen oli vuorossa Body Lotion – yritän aina rasvata heti suoraan suihkusta tultuani, koska muistan joskus lukeneeni sen lukitsevan paremmin kosteuden. Jos taas iho tuntuu ekstra kuivalta, käytän silloin tällöin iltaisin Laventeli Body Oilia, joka jättää ihon super pehmeäksi. Tätä en suosittele käytettäväksi silloin, jos täytyy heti pukeutua, mutta juuri yötä vasten öljy on ihana.

Laventeli -sarjaan kuuluu näiden lisäksi muutamia muita tuotteita ja koko sarjaan voi tutustua täällä. Annan vielä erityismaininnan käsivoiteelle – kuten viimeisestä kuvasta ehkä näkyykin, olen käyttänyt pian jo koko tuubin. Purnukan kätevän koon ansiosta olen pitänyt tätä usein myös mukanani (käsirasva on etenkin talvella aina must löytyä laukusta!), eikä koostumus ei ole liian tahmainen, etteikö tätä voisi käyttää liikenteessä ollessa. Tätä täytyy ostaa kauppareissulla uusi tuubi edellisen loputtua.

Urtekram2 Urtekram3

Sellainen laventelin tuoksuinen hemmotteluhetki, näitä lisää! Nyt yritänkin taas skarpata – hoidanhan kasvojenikin ihoa ympäri vuoden seerumein ja kosteusvoitein, joten miksi en huolehtisi etenkin näin kuivaihoisena yhtä tunnollisesti myös kropasta.

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

4 thoughts on “Ihon hemmottelua laventelilla

  1. Urtekramin Aloe Vera-shampoo on ollut mulla käytössä reilun vuoden verran, ja se on ihan paras mun hiuksilleni! <3 Noita laventelin tuoksuisia en ole vielä testaillut, pitänee testata niitäkin omalle kuivalle iholle. :)

    1. Hei ihana kuulla, että on löytynyt THE tuote! Täytyy ensi kerralla kauppareissulla tutkia Urten muitakin sarjoja :) Ja jos on kuiva iho, niin ehdottomasti kannattaa testata ainakin tuo öljy – se on oikea superkosteuttaja näin talvea kohden.

  2. Moikka! Hei tää kommentti ei nyt liity tähän postaukseen, mutta tuli mieleen, että haluaisitko joskus tehdä sellasia ”tulevan viikon aikataulu” postauksia? Niitä on mun mielestä jostain kumman syystä ihan superkiva lukee blogeista ja koska sun blogi on mun suosikki, niin olis tosi mielenkiintosta lukee välillä sun suunnitelluista aikatauluista. :) Itsehän rakastan aikatauluja, suunnitelmia ja listoja… :D

    1. Moikka Anne, joo hei ehdottomasti! Olen itse asiassa pari kertaa niitä tehnyt, mutta nyt ei ole hetkeen tullut kirjoiteltua viikon aikatauluista, joten kiitos vinkistä. Ehkäpä voisin hei tehdä jo heti tälle viikolle huomiseen postaukseen, kun oli sopivasti vielä teksti hakusessa asukuviin :) Itsekin tykkään lukea niitä muiden blogeista!

      Ja miten ihana kuulla, että blogini on suosikkisi – piristi iltaa! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *