Helppoa arkiruokaa: Kylmäsavulohi-nuudelikulho

Tein eilen niin hyvän next level jämäsalaatin kaapista löytyneistä aineksista! Tarkoituksenani ei tosiaan alunperin ollut postata lounaastani (ei siis mikään sommitelluin annos, haha!), mutta lopputuloksesta tulikin niin herkullinen, että innostuin jakamaan tämän helpon ohjeen tännekin. Mietin mitä kyhäisin lounaaksi viikonlopulta jääneestä kylmäsavulohesta ja päädyin tekemään tällaisen raikkaan kulhon nuudeleilla ja kasviksilla. Tämä oli maailman yksinkertaisin tehdä ja kaikki ainekset sattuivat löytymään valmiiksi kaapista. Alla iisi kylmäsavulohi-nuudelikulhon ohje!

Lohinuudelikulho

Kypsytä lasinuudelit keitetyssä vedessä, pilko kasvikset ja avokado, leikkaa kylmäsavulohi paloiksi. Pistä kaikki sekaisin kulhoon, mausta maun mukaan soijalla ja riisiviinietikalla, lisää sekaan inkiväärilastuja ja päälle seesaminsiemeniä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *