Aamupalavinkki Helsinkiin – ravintola Tanner

Olen monesti tainnut mainita, kuinka erityisesti aamupalapaikat ja kahvilat ovat sellaisia, mitä Tampereelle kaipaan ehdottomasti lisää. Kaupungin ravintolakulttuuri on kehittynyt rutkasti viime vuosina ja Tampereelta löytyy useita kivoja rafloja, mutta kahviloiden osalta tilanne ontuu kyllä pahasti Helsinkiin verrattuna. Jaksan aina ihmetellä, ettei tänne ole rantautunut yhtäkään hieman trendikkäämpää kahvilaa, joka tarjoaisi laadukasta aamupalaa. Kysyntää luulisi kuitenkin olevan – kuka ottaisi vinkistä vaarin? ;)

Helsingissä käydessäni otankin usein ilon irti ja sovin mielelläni aamiaistreffejä ystävien kanssa. Kaupunkiin tupsahtaa uusia aamupalapaikkoja kuin sieniä sateella ja monta vanhaakin kehuttua on vielä itselläni testaamatta. Pari viikkoa sitten Helsingissä ollessani kokeiltiin ystäväni kanssa Kallioon vastikään avattu ravintola Tanner, jota olin silmäillyt monesti ohi kulkiessani. Ja paikkahan oli ihan täys kymppi – isot mutta kuitenkin viihtyisät tilat, ihana palvelu ja todella hyvä aamupalamenu. Tilattiin molemmat ystäväni kanssa smoothie bowlit (jotka olivat muuten hillittömän isot), tuorepuristetut mehut sekä jaettavat vohvelit. Kaikki maistui niin hyvältä, tänne palaan ehdottomasti toistekin!

Ravintola Tanner aamupala Tanner2 Tanner4 Tanner3

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Aamupalavinkki Helsinkiin – ravintola Tanner

  1. Hei. Olis kiva, jos näissä ravintola/kahvila-postauksissa mainitsisit myös kuinka paljon lasku oli. Tai ainakin jokin suuntaa-antava hintatasosta olis kiva tietää :)

    1. Moikka! Hei kiitos ideasta – en ole aiemmin tullut ajatelleeksi, mutta hintataso olisi hyvä lisä ja varmasti kiinnostaisi kyllä monia :) Jatkossa lisään siis tiedon postaukseen.

      Mukavaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *