35 FAKTAA MINUSTA -VIDEO

Kuvasin jo elokuussa tällaisen 35 faktaa -videon, jonka sain kuitenkin vasta nyt editoitua pienten teknisten pulmien jälkeen. Sekaan mahtuu tuttujen perustietojen lisäksi kaiken maailman randomjuttuja, joista osa on saattanut tulla blogissa jo aiemmin esiin ja osasta taas en ole aiemmin maininnut. Videolta käy esimerkiksi ilmi, mikä yhteys on lapsuudellani, akvaariolla ja kahvikupilla, minkävärinen otsatukka (!!) mulla on ollut nuoruudessa tai miksi olen nykyään neuroottinen käydessäni julkisessa vessassa. Tästä tuli vaihteeksi pikkuisen pidempi 16 minuutin pätkä, joten napatkaa kuulokkeet vaikka työmatkalle mukaan tai pistäkää pyörimään aamukahvin pariin!

Huomasin muuten yllätyksekseni jännittäväni alussa kameralle puhumista (ja sekoilevani sanoissa vähän väliä), selvästi liian pitkä aika edellisen videon kuvaamisesta. Tästä se kuitenkin taas lähtee, nyt kun kynnys tauon jälkeen on ylitetty. Mielessäni on paljon teidän ehdottamia videoaiheita – ajattelin pian toteuttaa myös uuden my dayn, jota olette ihan hurjasti toivoneet. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte tästä videosta! :) Olisi ihana kuulla taas kommentteja lopputuloksesta, tai jos vaikka tunnistitte itsenne jostain kohdasta.

16 thoughts on “35 FAKTAA MINUSTA -VIDEO

 1. Kiva videon aihe! Tykkään jotenkin näistä “faktoja minusta” yms. postauksista ja videoista. Kysymys/vastaus – postaukset on myös kivoja.

  Voi että, tulispa minustakin tuollainen herkkujemmari! :D Ihan liian usein huomaan, että olen automaatiolla napsinut karkkeja suuhun tai rouskuttanut sipsejä, vaikka se mieliteko on jo monta karkkia/sipsiä sitten mennyt ohi… Suklaan kanssa ei sentään mene samalla tavalla, kun on niin makeaa. Suklaapatukka tosin menee kerralla. ;)

  1. Kiitos Tanja – kiva jos tykkäsit! Muakin kiinnostaa lukea/katsoa tällasia faktajutuja, on hauska bongata kohtia joihin voi samaistua :)

   Hahah, en tiedä mistä olen tämän jemmaamistavan omaksunut! Itse asiassa yksi sellainen mitä en jemmaa vaan voi mennä koko pussi helposti kerralla on Fazerin lakupussit, ne hupenevat aina aika kovaa vauhtia ?

   Ihanaa alkavaa viikonloppua!

 2. Ihana perjantain alotus! Ekaks kuuntelin Noora&Nooran paluun podien ääreen ja sitten sinulta video. Mahtavaa! Näitä ehdottomasti lisää ja odottelenkin sitä my day.tä ;) Tästä ei voi kuin tulla hyvä viikonloppu!
  Kivaa viikonloppua Jonna! :)

  1. Hei ihana kuulla, kiitos suloisin Johanna! Mäkin laitoin Noorien Perjantain parhaat heti aamukahvin pariksi pyörimään, huippua että he ovat taas back in business ?

   Kivaa alkavaa viikonloppua myös sinne! ?

 3. No nyt on vaan pakko kommentoida! Sun videot on tosi mukavaa katteltavaa ja tykkäänkin lukee sun blogia, sillä omat mieltymykset kohtaa tooosi usein täällä esiintyviin juttuihin. Toinen syy on se et huomaan ihan tosi usein hämmentyväni siitä kuinka jollain voi olla niin samankaltaiset mielipiteet/tavat kun itellä. Mut tää video menee jo ihan uudelle levelille, aivan kun oisin kuunnellu itteeni, niin hämmentävää. :D Olis tehnyt mieli huudella väliin kommentteja haha.

  Ja Tampere on ihana paikka, hienoa että oot päättänyt myös muuttaa tänne poikaystävän kotihoodeille :)

  1. No hei ihana kun innostuit nyt kommentoimaan, kiitos piristävästä kommentista Jutta! Onpa hauskaa, miten paljon meillä on sitten yhteistä ja että niin moni kohta oli ihan yks yhteen ? Tampere on kyllä ihana, olen viihtynyt täällä hurjan hyvin!

   Kivaa alkavaa viikonloppua ja toivottavasti jätät kommenttia toistekin! ?

 4. Kiva video, oot aina niin positiivinen! Oli mukava viikonlopun aloitus katsella video työpäivän jälkeen kotona kahvia juodessa :) Hyvää viikonloppua!

  1. Ihana kommentti, kiitos paljon Heidi! Olen aina sanonut, että on helppoa pysyä täällä blogissa aina positiivisena, kun on niin mahtavat ja yhtä lailla positiivista ilmapiiriä ylläpitävät lukijat ?

   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  1. Super kiva kuulla että tykkäsit, kiitos Kaisu!! ? Nyt siis eikun aktivoitumaan videoiden suhteen ☺️

   Ihanaa viikonloppua!

 5. Olipa mukava video! :) Heh, voin niin samaistua ampiaisten pelkäämiseen ja olen saanut samanlaisen kohtauksen joskus, ampiaista haukuttu k***pääksi ja ties miksi, ihan kamalaa??
  Ja myös herkkyys kuulosti aivan minulta, silmät kostuu aivan heti esim puheita kuunnellessa, vaikkei se koskisi edes itseä!

  Mutta, antaisin vaikka toisen pikkusormen että osaisin jättää herkut tuollalailla syömättä ? yksi vaikein asia on säästää sitä karkkipussia puhumattakaan suklaapatukasta ?

  1. Kiitos Sappe, ihana kun tykkäsit ja vielä jätit kommenttia! ? Hahah, tuo ampiaistilanne naurattaa kyllä edelleen – onneksi niitä pirulaisia ei enää juuri näy.

   Se on ihan parasta, kun seuraavana päivänä löytää vielä vaikka sen suklaapatukan puolikkaan kaapista! ?

 6. Tosi ihana ja rento video! Avasi sinun persoonaasi lisää ja moni kohta oli samaistuttava :) Lisää näitä!

 7. Ihanan positiivinen video, lisää näitä <3

  p.s uuteen postaukseen liittyen kotikuvia ootellessa :)

  1. Ihana sinä, kiitos! ?

   Olen niin innoissani, sillä tarvitaan enää yksi pikkufiksaus kotona, niin pääsen VIHDOIN kuvaamaan myös kämppävideon! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *