26

Tänään tulee tosiaan taas yksi vuosi lisää mittariin, kun täytän 26 vuotta. Hassua muuten, miten olen jo lähes koko vuoden puhunut jostain syystä itsestäni 26-vuotiaana – näin ei ole ikinä käynyt, että menisin vuosissa sekaisin. Nyt synttäreiden lähestyessä pitikin hetki ihan miettiä, paljonko oikein täytän, en kai nyt sentään 27 vielä? No en vielä, otetaan siis vuosi kerrallaan, hahah.

Mennään tänään ystäväni kanssa aamupalalle täällä Tampereella, kun hän ei päässyt mukaan osallistumaan lauantaisiin yllätysjuhliin. Tälle päivälle riittää kyllä rutkasti töitä, joten aamiaistreffien jälkeen palaan hommien pariin, mutta kiva kuitenkin aloittaa päivä vähän spessummin. Myöhemmin haetaan sitten poikaystävän kanssa sushia (päivänsankari sai valita) ja vietetään iltaa rennosti kotosalla! Synttäripäivän kuvituksena parin viikon takaisia asukuvausten lomassa räpsittyjä otoksia, jotka ovat jääneet julkaisematta vielä täällä blogissa – kuvastavat ainakin sitä, ettei leikkisyys katoa vuosien myötä mihinkään ;)

Ihanaa päivää teille!

Lehdet1 Lehdet2 Lehdet4

10 thoughts on “26

 1. Onnea ? haha, mulla kävi tuo sama – tosin 29-vuotiaana! Odotin koko vuoden, että täyttäisin 30 ja ikää kysyttäessä piti hetki miettiä, kumpi olenkaan. Petyin vähän aina, kun muistin etten ollutkaan vielä uudella vuosikymmenellä ? kriisin paikka meinasi olla täyttää 31 viime keväänä (en enää ole 30!), mutta selätin sen heti alkuunsa ? nyt olen kovin tyytyväinen tähän ikään ?

  1. Kiitos paljon Katja! Haha eikä ? Et sentään ollut jo järkkäämässä pyöreitä juhlia vuotta etukäteen! Tosi hassua kyllä, kun ei ole koskaan aiemmin käynyt niin, että menisi sekaisin. Ja hyvä, turha se on mitään ikäkriisiä poteakaan ?

   Mukavaa päivää sinne!

 2. Paljon onnea Jonna! :) Ihania hyvän mielen kuvia!

  Minä en jostain syystä meinaa muistaa omaa ikääni – täytänkö tänä vuonna 26, 27 vai 28 vuotta. Pitää aina laskea. :D Jos joku kysyy ikääni, vastaankin vaan että olen syntynyt 1991. Aika menee vissiin niin nopeasti, etten enää perässä pysy!

  1. Kiitos ihana Tanja onnitteluista! 💗 Haha, ikävuosi on kyllä aina turvallinen valinta, jos ei ole ihan varma 🙈

 3. Mulle iski ikäkriisi silloin kun täytin 25, mut tälleen 26-vuotiaana (6kk päästä 27) siitä ei oo enää tietoakaan! Ja mulla on taas niin, että sanon vahingossa iäkseni 25, oon vissiin vähän juurtunut siihen lukuun.. :D Ihania nää kuvat, ja täällä vielä hurjan paljon onnea! <3

  1. Hahah, no se on hyvä luku juurtua! Ei vaineskaan, mutta joo mullakaan ei ole kyllä tähän asti ole ikinä ollut mitään ikäkriisiä. Tiedä sitten tuleeko se vielä lähempänä kolmeakymppiä mennessä, mutta saa nähdä!

   Kiitos ihana vielä täälläkin! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *