Ylipolvensaappaat ja kerroksia

Miten voidaan olla taas jo perjantaissa! Tämä viikko on mennyt kuten alkuviikosta uumoilinkin, eli ihan sellaisen rauhallisen normiarjen parissa. Kotitoimistopäiviä sateen ropistessa ikkunaan ja myrskyn riehuessa ulkona, iltatreenejä salilla, kuvaustreffejä ja vähän graduakin. Poikaystäväni otti nyt nimittäin kovat aseet käyttöön ja asetti minulle ehdot, kuinka jäisin viikonloppuna ilman mitään herkkuja tai hyviä ruokia, jos en saisi tiettyä sivumäärää kirjoitetuksi. Joutuisin kuulemma katselemaan vierestä, kun muut syövät sushia tai tacoja. Nyt oli sen verran kovat panokset siis kyseessä, että näppäimistö piti laittaa laulamaan, haha! Poikaystäväni todella tietää mistä naruista kannattaa vetää, mutta ainakin taktiikka toimi – motivaattorinsa kullakin.

Näyttääkö muuten kuvien asu tutulta? Mulla on ollut lähes tismalleen sama asu täällä blogissa jo vuosi sitten syksyllä, mutta innostuin ottamaan uusinnan. Neule vaan vaihtui hieman muhkeampaan (joskin myös tämä useamman vuoden takaa), mutta muuten kokonaisuus on asusteita myöten identtinen kuin tuolloin viime syksynä. Omistan tosi vähän hameita, mutta onneksi tällaisen syksyasun voi luoda mekonkin avulla heittämällä vaan paksun neuleen yläosaksi. Ylipolvensaappaat miellyttävät silmää edelleen yhtä paljon, joten kaivoin nämä innoissani esiin vaatehuoneen syövereistä kesäteloilta. Näitä kuvia katsoessa muuten totesin, että saappaat pidentävät kinttuja aika mukavasti – tällainen 160 senttinenkin saa näiden avulla vähän lisäsenttejä.

Mitä tykkäätte asusta? Nyt toivottelen teille ihanaa alkavaa viikonloppua!

Boots7 Boots4 Boots6 Boots3 Boots5 Boots8

Knit / Bik Bok
dress / Zara
bag / Saint Laurent
boots / Zara

Photos: Mari / Edit by me

6 thoughts on “Ylipolvensaappaat ja kerroksia

 1. Olet niin hyvännäköinen! Näin iäkkäämmän seuraajan mielestä myös asenteesi elämään ylipäänsä on todellakin kohdallaan!

  1. Voi kiitos Pirjo, miten kauniisti sanottu! Minusta on myös aina ihana kuulla, että lukijoiden joukosta löytyy eri ikäisiä ihmisiä – kiitos siis että seuraat! ?

  1. Ihana kuulla, kiitos Pinja! Nyt täytyisi ahkerasti kuvailla asuja, kun on vielä valoa ja ulkona kaunis ruskakin ?

 2. Hei , olen seurannut tätä blogia pidemmän aikaa ja pitänyt kovasti.
  Varmasti kuulun siihen vanhempaan ikäluokkaan.Aikaisemmin en ole kommentoinut (huono siinä:))
  mutta kun näin kuvat niin oli ihan pakko sillä kuvat on otettu vanhan kotitalomme edessä.
  Tällä hetkellä asumme Helsingissä. Mukavaa syksyn jatkoa Pyynikille

  Paula

  1. Hei Paula ja valtava kiitos kommentistasi! On aina yhtä ihanaa, kun joku pitkäaikainen “hiljainen” lukija innostuu kommentoimaan :) Kuvistani bongailee varmasti paljon tuttuja paikkoja, kun kuvaillaan usein juuri näillä alueilla – täällä on niin kauniita taloja!

   Ihanaa syksyn jatkoa myös Helsinkiin ja toivottavasti seurailet blogiani jatkossakin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *