Syyskuussa…

Olen tykästynyt näihin silloin tällöin kuun alussa tekemiini postauksiin, joissa kirjoitan ylös tulevia suunnitelmia, ajatuksia ja kaikenlaisia randomjuttuja aina näin kuun alkuun. Ehkä otan tästä kuukausittaisen tavan! Tuntuu kuin olisin ihan vasta rustannut elokuista postaustani, mutta yhtäkkiä ollaan jo syyskuussa. Vaikka ulkona on vielä suhteellisen lämmintä, niin syksy on kuun vaihtumisen myötä virallisesti startannut. Kaduilla näkyy hiljalleen tippuneita kellastuneita lehtiä, rusketus alkaa kadota iholta, illat pimenevät äkisti ja kesäisimmät vaatteet pitäisi pakata pois lämpimien neuleiden tieltä. Ei kuitenkaan haittaa yhtään, sillä olen aina rakastanut alkusyksyn tunnelmaa. Alla listattuna muutamia syyskuuhun liittyviä juttuja!

Näsilinna1

Syyskuussa…

…alkaa Ensitreffit alttarilla, jes! Joka syksy olen sarjasta yhtä innoissani, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Tässä sarjassa riittää aina analysoitavaa ja on hauska jakaa mietteitä pareista sekä formaatista sarjaa katsovien ystävien kanssa. Telkkaria ei oikein tule ikinä kesällä katsottua, joten on kivaa kun on taas syksyn tullen jokin sarja, mitä seurata tv:stä.

…nautin rutiineista täysin rinnoin. Liikkuminen maistuu taas laiskahkon kesän jälkeen, aamu-unet eivät venähdä liian pitkiksi ja työpäivissä on selkeä rytmi. Tekee niin hyvää kesän jälkeen ja energiaa on paljon enemmän!

…voi kokeilla sometonta syyskuuta, josta Helsingin Sanomatkin juuri kirjoitti. En toki pystyisi työnikään puolesta olemaan kuukautta ilman somea, mutta olen viime aikoina pyrkinyt kiinnittämään enemmän huomiota puhelimen käyttöön erityisesti illalla ennen nukkumaanmenoa sekä sosiaalisissa tilanteissa. Meinaatteko te kokeilla vähentää somen selailua #scrollfreeseptemberin innoittamana?

…on tiedossa yksi blogihistoriani varmasti erikoisimmista yhteistyökampanjatoteutuksista. Asiakas on vanha tuttu, mutta paljoa muuta en sitten vielä tiedäkään, kuin että tämä vaatii epämukavuusalueelle astumista ja heittäytymistä. Pikkuisen jännittää, mutta hauskaa toteuttaa jotain ihan erilaista!

Näsilinna2

…täytyisi tehdä vaatekaapin järjestämisoperaatio, jossa keveät kesävaatteet pakataan laatikoihin ja viedään kellariin. Kaapissani on myös jotain eteenpäin laitettavaa ja olenkin miettinyt, mikä olisi sopivin tapa myydä niitä. Olisiko tamperelaisilla kiinnostusta, jos laittaisin muutamia juttuja myyntin Instan kautta noutomahdollisuudella? Nimimerkillä inhoan postitusrumbaa.

…aion tehdä joku päivä syysherkkuani omenakaurapaistosta tai uuden satsin omenapiirakkaa.

…aion kirjata ylös tavoitteitani niin töiden kuin opintojenkin suhteen. Työrintamalla ei suinkaan ole motivaatiosta pulaa, päinvastoin, mutta opintojen päättämisessä sitten senkin edestä. Samalla kuitenkin haluaisin jo ne paperit kouraan ja yliopiston päätökseen enemmän kuin mitään muuta!

…voin kiitollisena muistella mennyttä kesää – näin upean kesän jälkeen sitä ottaa syksyn ilomielin vastaan <3

Mitä alkanut kuukausi tuo teille tullessaan? Ihanaa syyskuun alkua!

2 thoughts on “Syyskuussa…

  1. Oi, ihana syksy! Oma listani näyttää hyvin samalta. Ensitreffit alttarilla on mun suosikki ja ihan pian se taas alkaa. :)
    P.S. Omenapiirakka odottaa syöjäänsä pöydällä, nam!

    1. Syksy on kyllä ihanaa aikaa! Jes, tiistaina se taitaa jo alkaa ? Ja hei kiva että resepti meni testiin, toivottavasti maistui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *