Syksyn väripaletti

Sain tällä viikolla vihdoin raivattua vaatekaappiini lisää tilaa siirtämällä kesävaatteet syrjään ensi vuotta odottamaan. Pistin pois kaikki keveimmät hepeneet sekä kesäisimmät mekot ja puserot, tilalle taas nostin säilössä olleet paksummat neuleet. Rivistöä katsellessani totesin, miten valkoinen, beige ja harmaa ovat ehdottomasti vallitsevat värit neulerepertuaarissani. Juuri nyt kaipaisinkin sinne yhtä ruskean sävyistä neuletta ja ehkä valkoista kashmirneuletta, kuten tässä aiemmassa neulepostauksessani.

Syyspukeutumisen inspiroidessa nyt hurjasti innostuin keräämään muutamia lemppareita tähän. Tuo kuvan ihana ruudullinen takki minulta jo löytyykin (nähtävillä Instagramissani) ja se on ollut erittäin käytetty viime päivinä, lisää kuvia sen kanssa tulossa pian. Ruutukuosin lisäksi silmää miellyttää juuri etenkin lämmin ruskea ja kameli, jotka näyttävät raikkaalta vaaleaa denimiä vasten.

 

Syksy

*Ruututakki, kaulakoru, ruskea neule, jakku, nilkkuritfarkut,
beige neule, laukku, vyö, silkkipusero, housut, tekonahkahousut*

Ja kas kas, miten hyvin syysasuihin sopisi Guccin Dionysus*! Tyrmäsin laukun tai tarkemmin sanottuna sen logokuosin ensisilmäyksellä mallin tultua aiemmin myyntiin, mutta ajan saatossa silmä on tottunut ja nyt yllätyksekseni himoitsen tätä Small-kokoista Dionysusta. Vaalea logokuosi toisi sitä jotain yksinkertaisiin asuihin ja sopisi monien käyttämieni sävyjen kanssa, kuten tästäkin kollaasista näkee. Olin ensin ajatellut, että saisin ostaa uuden laukun vasta valmistuttuani, mutta lokakuiset synttärit kolkuttelevat sopivasti kohta ovella.. :D Edellisen laukkuhankinnan teinkin juuri vuosi sitten niinikään syntymäpäivinäni ja tuolloin ostettu musta Marmont -laukku on ollut ahkerassa käytössä. Makustellaan siis vielä tätä ja katsotaan, päätyykö Dionysus kaappiini!

*mainoslinkki / adlink

8 thoughts on “Syksyn väripaletti

 1. Eikä, pitkästä aikaa ihan sama laukkuhaave meillä! Tosin itse haluan laukun ihan pikkuruisessa koossa. Mä olen ostopäätöksen jo tehnyt kauan sitten, mutta olen odotellut että pääsen sen myymälästä ostamaan, kun en halua tilata. Usan matkalla meillä menee paluulento Lontoon pysähdyksen kautta, sieltä olen kaavaillut laukun nappaavani mukaan :)

  1. No sehän sattui! Se Minikin on kyllä ihana, omia laukkujani ajatellen tämä himpun verran isompi, mutta kuitenkin arkikäyttöön sopiva koko olisi ehkä parempi. Täytyy käydä Helsingissä ensi kerralla sovittelemassa, josko Luxbagilla olisi tätä :) Jään odottelemaan sun asuja sitten Dionysuksen kanssa! ?

 2. Samanlaiselta näyttää värien ja haaveiden puolesta täälläkin? ennen kammoksuin itselläni vaaleaa farkkua enkä osannut yhdistää sitä kuin valkoiseen ja mustaan. Nyt silmä on tottunut ja vedinpäs päälleni vaaleat farkut ja kamelinvärisen takin yksi päivä? samoilla linjoilla ollaan myös Dionysusta, alkuun olin aivan nou nou mutta kyllä se istuisi aika loistavasti myös omaan yksinkertaiseen pukeutumiseen? niin se mieli muuttuu kun tarpeeksi osuu silmiin!

  1. Oi että, vaaleat farkut ja kamelitakki kuulostaa ihanalta kombolta! Täytyy laittaa itsekin testiin :) Ja joo jännä miten silmä tottuu, en yhtään fiilannut tuota kuosia nähtyäni laukun ensimmäisiä kertoja, mutta nyt se näyttää jotenkin tosi hyvältä. Pitäisi käydä vielä liikkeessä sovittelemassa, niin näkisi miten istuu omalle olalle!

   Kivaa lauantain jatkoa sinne ?

   1. Ja vielä unohtui sanoa tuossa edellisessä kommentissa, ostin oman ruskean neuleeni Samsoelta, malli se perus nor-o-long ja väri muistaakseni Caramel? samoin sinne?

 3. Oi, että tuo laukku?aluksi en yhtään lämmennyt kyseiselle laukulle, mutta nyt kyllä huolisin kaappiini.
  Ihanaa, kun on saanut kaivaa kaikki lämpimät neuleet esille ja kääriytyä niihin kylminä päivinä. Olin jo muutaman neuleen olemassa olon unohtanut kesän aikana, mutta mikäs sen parempaa kun löytää vanhat tuttavuudet uudelleen. :)

  1. On se kumma miten silmä tottuu ? Tosin ei kyllä läheskään kaiken kohdalla, moni inhokkitrendi keikkuu yhä listallani ja veikkaan, että niihin ei silmä koskaan totukaan, haha.

   Sama täällä, muutama neule oli kesän aikana unohtunut tyystin, ja nyt ne tuntuivat taas kuin uusilta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *