Ruutuhame & tavallista arkea

Viime viikko oli aikamoista hulinaa ja paikasta toiseen juoksemista, kun oli Lapin reissua sekä työjuttuja ja synttärijuhlintoja Helsingissä, mutta nyt taas tavallisen vähän rauhallisemman arjen parissa täällä Tampereella. Eli duunia kotoa käsin, koiralenkkejä syyssäässä, salilla käyntiä, iltaisia Netflix -hetkiä ja sen sellaista. Olette muuten kovasti toivoneet my day -videota ja haluaisin pitkästä aikaa sellaisen taas toteuttaa, mutta jotenkin sitä ajattelee että vlogin pitäisi sisältää jotain jännää (mitä oma arkeni harvemmin kuitenkaan on, haha). Ehkä voisin kuitenkin joku päivä täällä Tampereella kuvata taas my day -pätkän, kun on ollut niin hurjan toivottu :)

Nämä jemmaan jääneet asukuvat on otettu jo useita viikkoja sitten – innostuin tuolloin kaivamaan esiin viime syksyisen ruutuhameen, jonka ympärille kokosin tämän asun. Pukeuduin kesällä aika värikkäästi, joten tällainen mustan, valkoisen ja harmaan liitto näytti ensin silmääni jopa vähän tylsältä! Eiköhän silmä hiljalleen taas totu neutraaleihin sävyihin, minähän lähes asun kaikessa harmaassa ja beigessä koko syksyn ja talven. Nyt ilmojen viiletessä vaihtaisin nahkatakin pidemään villakangastakkiin ja paljaat sääret yli polven saappaisiin, kuten tässä vuoden takaisessa asussa. Ehkä otan uusintaversion tuosta kokonaisuudesta lähiviikkoina!

Ruutuhame2 Ruutuhame1 Ruutuhame4 Ruutuhame3

Jacket / All Saints
silk shirt / Andiata (sponsored)
skirt / Zara
jewellery / Efva Attling (sponsored)
bag / Saint Laurent
shoes / Flattered (sponsored)

Photos: Mari / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *