New In the Jewelry Department

Olen viime aikoina hurahtanut taas käyttämään ahkerammin koruja. Muistelimme muuten juuri ystäväni kanssa, miten muutamia vuosia sitten statement kaulakorut olivat sitä kovinta huutoa ja muistan tilanneeni niitä Ebaysta asti. Sittemmin kaulakorut ovat muuttuneet huomattavasti sirommiksi, kun taas korvakoruissa tykkään näyttävyydestä. Tässä muutama uutuus koruvalikoimassani!

Korut2

Piipahdin pitkästä aikaa Glitterissä täydentämässä korulipastani ja löysin kaksi kaunista paria – Glitterin valikoima yllätti kyllä positiivisesti. Ostin koristellut rengaskorvakorut sekä nuo ylemmät helmikorut. Jälkimmäisissä oli mielestäni vähän Alighierin korujen henkeä, mutta huomattavasti huokeammalla hintalapulla varustettuna. Helmellä varustetut renkaat taas ovat vuoden takaa Gina Tricotista ja näitä olen kyllä käyttänyt hurjan paljon – sopivat niin monen asun kanssa!

Korut1

Kuten todettua, suosimani kaulakorut ovat tätä nykyä sirompaa sorttia. Oikeanpuoleinen kolikkoriipus  on &Other Storiesilta ja se on koristanut kaulaani viime aikoina lähes joka päivä. Aiemmin kaulassani on päivittäin kulkenut Jane Koenigin kirjainkoru, mutta kaipasin vaihteluksi hieman isompaa riipusta. Poikaystäväni juuri tarkasteli tätä kaulassani lähempää ja kysyi nauraen, esittääkö riipuksen kuva kärpästä. Nettikaupassahan tämä olikin sitten nimetty “Bee Necklace” – ironista näin pahimmalla ampiaispelkurilla, mutta ei sen niin väliä, sillä koru on kaunis! :’D Kaksi muuta korua ovat niinikään settinä Glitteristä ja näitä ajattelin pitää joko erikseen, yhdessä tai toista johonkin muuhun koruun yhdistettynä. Kerrostetut sirot korut miellyttävätkin juuri nyt silmääni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *