Kotimanikyyrin luottotuotteet & syksyn kynsilakat

Ehkä tiedättekin, että olen intohimoinen kynsien lakkaaja. Mulla on valehtelematta aina kynnet lakattuina, mutta ole ikinä käynyt ottamassa minkään sortin geelikynsiä tai kestolakkauksia. Kotimanikyyri it is! Käytössäni on muutama luottotuote, joista lisää alla, sekä viisi tämän hetken lempisävyä alkavaan syksyyn.

Kynnet3

Aluksi viilaan kynnet aina lasiviilalla, en koskaan käytä kynsisaksia tai normaalia viilaa. Lasiviila on kynsille hellin vaihtoehto, omani olen ostanut Kicksistä. Itse lakkauksessa taas käytän pohjalle OPI:n Nail Envyä, joka on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Se antaa paitsi hyvän pohjan kynsilakalle, niin se myös vahvistaa helposti liuskottuvia kynsiä. Kolmantena vielä päällyslakka. Käytin pitkään Seche Viten pikakuivattajaa, mutta siirryin juuri ystäväni suosituksesta essien gel setteriin, joka pitää lakkauksen iskemättömänä monta päivää. Olen kokeillut myös essien speed setteriä, mutta se oli pettymys – se toki kuivatti kynnet nopeasti, mutta lakkaus lähti lohkeilemaan heti parin päivän päästä. Gel setter toimii omissa kynsissäni paljon paremmin, tätä ostan varmasti toistekin!

Kynnet1 Kynnet2

Vasemmalta oikealle: buy me a cameo, wicked,  lady like*, peak show*, in stitches

Alkusyksyn väripaletti taas näyttää tältä! Ruusukultaa, viininpunaista, nudea, yksi hattarasävy sekä punertavaa. Kynsilakkavalikoimani on nykyään hyvin essie -painotteinen, ostan lakkoja sekä itse että saan niitä aika ajoin kokeiltavakseni – näissä on hinta-laatusuhde kohdallaan ja lakat säilyvät hyvänä pitkään. Juuri nyt kynsissäni on tuo hempeän hattarainen peak show, jonka sain vastikään Alexan essielle suunnittelemasta kokoelmasta. Niin upea yhteistyö, ettei voi olla kuin ylpeä Alexasta!

8 thoughts on “Kotimanikyyrin luottotuotteet & syksyn kynsilakat

 1. Samat on sävyt täällä käytössä ? tuo aluslakka lähtee testaukseen, sen verran sattuu lohkeilemaan kynnet että apua kaivattaisiin!

  1. Eikä, hyvä maku meillä siis, hehe ? OPI:n Nail Envy on ollut kyllä vakkarituotteeni jo vuosia ja ainakin itselläni se on toiminut!

 2. Random kysymys, mutta minkälainen valaistus teillä on kylppärissä? Montako kelviniä teidän vessan yleisvalossa on ja tiedätkö vielä luumenarvon? Meillä kylppärin lamput menee vaihtoon ja tilalle pitäisi saada sellainen täydellinen valaistus missä olisi hyvä myös tietenkin meikata :-D

  1. Moikka Emili! En valitettavasti osaa antaa yhtään vastausta, sillä kylppäri on valaistuksineen päivineen asunnon edellisen omistajan käsialaa. Pahoittelut, kun ei minusta ole nyt avuksi ?

 3. Nämä vinkit otan ehdottomasti talteen! Etenki tuo aluslakka.
  Mulla on ollut helmikuusta asti geelilakkaus kynsissä, mutta nyt ei enää huollot riitä opiskelijabudjettiin niin pakko luopua. Vähän kurjaa, mutta säästyypähän rahat ja voi taas palata omien lakkauksien pariin.

  1. Kiva jos näistä oli hyötyä! Kokeilepa hei sitten myös tuota gel setteriä, ainakin omissa kynsissäni se toimii hyvin pitäen lakkauksen siistinä pidempään :)

 4. Itse oon nyt ravintola-alan jäätyä taakse lakannut myös kynsiä ahkerasti, mutta sen verran laiskasti, että saisi tosiaan sen viikonkin pysyä kynsissä ennenkuin tarvitsee vaihtaa. Nämä suositukset siis menee täälläkin hyötykäyttöön pikimmiten! Montako kerrosta laitat värilakkaa, tässä kun tulee jo alus- ja päälilakoista oma työnsä? :D

  1. Mukavaa jos suosituksista oli iloa! Mä laitan aina vaan yhden kerroksen, tämänkin postauksen kuvassa yksi kerros lakkaa kynsissä :)

   Ihanaa alkavaa viikonloppua, Hanna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *