Kolme erilaista ruutuasua

Kaupallinen yhteistyö: Sokos & Asennemedia

Tänään olisi luvassa katsaus syysmuotiin, kun keväinen yhteistyöni Sokoksen kanssa saa jatkoa. Olin tästä kampanjasta tosi innoissani, sillä edellinen Sokoksen kanssa tehty yhteistyöpostaus oli todella tykätty myös teidän keskuudessa. Sanomattakin siis selvää, että lähdin tähän taas mukaan enemmän kuin mielelläni. Suuntasin jälleen Tampereen tavarataloon tutkimaan syysmuotia ja valitsemaan kuvauksiin muutamia mieleisiäni vaatteita, tällä kertaa ruudut silmissä. Ruuturakkauteni on tullut ilmi jo moneen otteeseen, joten tämä teema ei olisi voinut sopia paremmin minulle.

Ruutua löytyy tänä syksynä lähes jokaisen merkin valikoimista ja kuosia oli saapunut Sokoksellekin jo runsaasti.  Päädyin lopulta valitsemaan pääosaan ruudullisen bleiserin, hameen sekä housut, joiden pohjalta kokosin kolme erilaista asua. Olette toivoneet minulta useasti työpukeutumiseen liittyviä postauksia, ja ehkä näistä asuista olisi inspiraatioksi toimistollekin. Kurkataan tarkemmin valintoihini!

Sokos4 Sokos11 Sokos9 Sokos_insta1

Pooloneule – Aventura, housut – Esprit

Ruutuhousut kuuluvat ehdottomasti syksyyn, ja iskinkin heti ensimmäisenä silmäni näihin Espritin housuihin. Näissä minua viehätti paitsi hyvä istuvuus, niin erityisesti myös tuo sporttinen sivuraita, joka tekee oman silauksensa. Ruutuhousut ovat helposti yhdisteltävissä erilaisiin kokonaisuuksiin ja ne sopivat niin korkojen, tennareiden kuin nilkkureidenkin kanssa. Tämä olisi syksyinen toimistolook minun makuuni. Pooloneule on muuten Sokoksen oman merkin Aventuran valikoimista. Etsin tovin klassista mustaa pooloa tähän asuun yhdistettäväksi ja lopulta löysin myyjien avustuksella tämän. Tykkään lopputuloksesta ihan hurjasti!

Sokos3 Sokos2 Sokos1

Bleiseri – Object, pusero – Pieces, housut – Noisy May

Tällaista lämmintä ruosteensävyä näkyy tänä syksynä erittäin paljon, ja se miellyttää omaakin silmääni. Olen aikaisemmin yhdistellyt ruutua lähinnä neutraaleihin väreihin, mutta minusta näiden kahden yhdistelmä on ihana! Tässä Objectin ruutubleiserissä on kiva kaksirivinen napitus ja hieman pidempi malli. Jalassani taas ovat Noisy Mayn vahapintaiset housut, jotka ovat hyvä vaihtoehto etenkin jos vierastaa ajatusta nahkahousuista, mutta kaipaa kuitenkin jotain vaihtelua farkkuihin.

Sokos5 Sokos7 Sokos6

Silkkipusero – Tiger of Sweden, hame – S. Oliver

Kolmantena vielä yksi vähän skarpimpi asu, jossa pääosassa on S. Oliverin suloisella röyhelöllä varustettu kynähame. Valitsin hameen kaveriksi silkkipaidan, joka on yksi ehdottomista kulmakivistä omassa vaatekaapissani monikäyttöisyytensä vuoksi. Tässä kauniisti laskeutuvassa Tiger of Swedenin silkkipuserossa on kaikki kohdallaan, tämä olikin yksi lempivaatteistani kuvauksissa. Hameen kanssa sopisi varmasti myös joku muhkea yksinkertainen neule, niin kokonaisuus olisi heti erinäköinen.

Mitä piditte näistä asuista, iskikö joku ylitse muiden? Oma lempparini oli ehkä kuitenkin tuo ensimmäinen look, sillä ihastuin niin kovasti noihin housuihin! Toivottavasti tykkäsitte taas tällaisesta kolmen asun inspispostauksesta, ainakin tätä oli tosi kiva tehdä :)

Kuvat: Mari / Editointi minä

22 thoughts on “Kolme erilaista ruutuasua

 1. Voi vitsit, kaikki kolme on kyllä tosi kauniita asuja. Oma lemppari ehkä kolmas, eli hame, mutta pukisin päälle kyllä minkä tahansa!

 2. Tuo viimeinen asu sopii sulle jotenkin tosi hyvin! Vaikka ymmärrän ettei varmaan tuu hirveästi kynähameessa oleskeltua, ei mullakaan vaikka teen ihan toimistotyötä :D itselleni ottaisin mielelläni tuon keskimmäisen! Tuo bleiseri on kiva, kävisi takista näin alkusyksystä.

  1. Voi kiitos Minna! Mulla olikin siinä sellainen itsevarma ja hyvä fiilis, vaikka tosiaan kynähametta tulee aika harvoin enää pidettyä. Toimistotyöaikoinani kyllä tykkäsin kesäisin käyttää kynähametta, joten ehkä se oli siksi niin tuttu vaatekappale yllä ? Tuossa bleiserissä oli tosi nätit sävyt, vähän erilainen kuin ihan perus harmaa ruutubleiseri!

 3. WAU! Kaikki asut on tosi kivoja, ja näyttää niin hyvältä sun päällä, mutta omassa arjessa näkisin parhaiten ton keskimmäisen asun. Bleiseri on superkivannäköinen, ku on vähän normaalia pidempi ja menis näin lämpimänä alkusyksynä myös takkina, ja vahapintaisia housuja oon miettinyt (sun asupostausten ansiosta) vuosia – nahkahousujen pukijaks, kun ei musta olis.. Myös ruosteen (tai ruskan) sävy miellyttää tänä syksynä tosi paljon omaa silmää! :)

  1. Voi kiiitos Laura, huippua että tykkäsit!! ? Bleiseri toimisi tosiaankin hyvin myös takkina tähän aikaan vuodesta, vielä jos laittaa alle neuleen, niin saa lisää käyttöaikaa. Ja peukku vahahousuille – ne on paitsi kivan näköiset niin myös todella mukavat jalassa! Sokoksella oli muillakin merkeillä, ainakin Piecesillä myös, niin kannattaa käydä sovittelemassa :)

 4. Ensimmäinen asu on suosikki ja housut lähtivätkin samantien tilaukseen ;) Olen viime aikoina inspiroitunut kovasti asuistasi ja tuntuu, että joka kerta päälläsi on jotain sellaista, mitä itsekin haluan :)

  1. Vitsi miten ihana kuulla, kiitos paljon!! Nuo housut oli niin hyvät jalassa ja teki mieli ostaa ne itselleni, mutta omistan jo yhdet ruudulliset housut, niin en oikein raaskisi toisia hankkia kaappiin. Toisaalta nämä kyllä istui mulle paremmin kuin ne omani ?

   Mahtavaa että olet voinut saada täältä inspiraatiota, antaa meikälle lisää potkua asujen kuvaamiseen ?

 5. Pidän hurjasti tuosta ensimmäisestä! Housut ovat ihanat ja juurikin tuo sivuraita tekee niistä vähän poikkeavammat ja nuorekkaat. Ja paitaa vaihtamalla asusta saa hyvinkin erinäköisen eri tilaisuuksiin, mutta tuo poolo sopii siihen ihanasti ja tekee siitä rennon, vaikka asu onkin todella siisti. Upeasti osaat yhdistellä vaatteita! :)

  1. Kiva että löytyi lemppari! Nuo housut oli tosiaankin ihanat, malli just eikä melkein ja sivuraita piste iin päällä :) Kiitos kaunis!

  1. Hei ihanaa että löyty jotain mieleistä, ei kestä kiittää! Tämä hame sopisi sulle kyllä kuin nenä päähän ?

 6. Keskimmäinen asu on ihana! Ruutu ja ruosteen värinen paita sopii niin hyvin yhteen. Näkisin asun itseni päällä näin syksyllä :)

  1. Jes mahtavaa että tykkäsit, kiitos Essi! Minustakin tuo ruosteen (tai onkohan okra oikea nimi värille?) ja ruudun yhdistelmä on tosi nätti :)

 7. Tosi kivoja asuja kaikki. Sun syyspukeutumisesta saa kyllä tosi paljon inspiraatiota. :)
  Toivottavasti tulee paljon asukuvapostauksia ja tällaisia haasteita tässä syksyn aikana.

  1. Ihana kuulla, kiitos paljon Anna! Olen niin iloinen, että tämä yhteistyö oli tälläkin kertaa näin tykätty :)

   Asukuvia on paljon tulossa, useampia onkin jo jemmassa odottamassa julkaisua! Haasteitakin toteutan mielelläni, saa laittaa toiveita jos on mielessä jotain, minkä vaatteen ympärille sellaisen voisi taas tehdä :)

 8. Tuo keskimmäinen asu on ihana! Vitsit tuollainen takki ois loistava lisä mun takkikokoelmaani, rakastan ruutua! <3

  1. Kiva kuulla että tykkäsit, kiitos Hemppe! Ruutu on kyllä pop, huippua että sitä näkyy niin paljon tänäkin syksynä ?

 9. Ihania asuja kaikki! Huomioni kiinnittyi ensimmäisen asun korkkareihin – mistä ne ovat? :-)

  1. Kiitos, ihana että tykkäsit! Korkkarit ovat moonta vuotta vanhat MICHAEL Michael Korsin, tilasin aikoinaan Zalandolta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *