Basic Fall Wear

Kivaa uuden viikon alkua! Miten teidän viikonloppu meni? Meillä oli super rentouttava viikonloppu täällä Tampereella. Perjantaina noutosushia ja Vain elämää kotisohvalla, lauantaina viiniä ja lautapelejä, sunnuntaina pitkä lenkki aurinkoisissa syysmaisemissa ja käynti poikaystävän mummolassa. Nyt on taas akut ladattuina uuteen viikkoon ja hyvä niin, on nimittäin tiedossa pari aika erilaista työpäivää – niistä lisää pian! Tänään kuitenkin vielä ihan tavallinen kotitoimistopäivä ja kamojen pakkailua Helsinkiin lähtöä varten.

Lupasin palata neuleasujen kanssa ja niitähän kyllä piisaa näin ilmojen viiletessä! Kuten tässä postauksessani jo mainitsin, on tämä beige neule ollut viime aikoina ehdottomasti käytetyin vaatteeni. Tykkään hurjasti sen väristä, hieman ylisuuresta rennosta mallista sekä tietysti pehmeästä tunnusta ihoa vasten – eipä ole siis paljoa tarvinnut miettiä asuvalintoja vaatekaapin edessä. Alaosana taas on ollut vaihtelevasti tummat lempifarkkuni, nahkahousut tai nämä paljon käyttämäni vaaleat farkut. Tästä ei syysasu paljoa simppelimmäksi mene, mutta juuri tällaisista yksinkertaisista kokonaisuuksista tykkäänkin!

Testi7 TEsti2 Testi4 TEsti3 Testi5

Knit / &Other Stories
jeans / Levi’s
shoes / &Other Stories
bag / Gucci

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

2 thoughts on “Basic Fall Wear

  1. Ihanat nuo farkut, mikä malli on kyseessä? Itse en käytä mitään muita farkkuja kuin Leviksiä, ovat parhaat! Ihanaa syksyä :)

    1. Moikka Laura! Malli on 501 Skinny :) Levikset on kyllä huippuja, itse käytän näitä vaaleita tosi paljon!

      Kuin myös ihanaa syksyä ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *