White Jeans & Light Blue

Se olisi taas aika polkaista käyntiin uusi viikko! Tämä maanantai on onneksi huomattavasti energisempi kuin edeltäjänsä festareiden jälkeen. Viime viikko oli muutenkin vähän tehoton, kun oli sairastamista, pari päivää Helsingissä, mökkireissua ja muuta, niin rutiinit olivat hieman hakusessa. Tälle viikolle sen sijaan on tiedossa ainoastaan yksi päivän työkeikka Helsinkiin, muuten ihan vaan sellaista normaalia arkea täällä Tampereella. Ja sitä on kaivattukin! Nyt teen tätä postausta perinteiseltä “työpisteeltäni” keittiön pöydän äärestä kahvikupin kera, kunnes siirryn juuri kirjoittamani viikon to do -listan pariin. Iltapäivästä on kuvaustreffit ja illalla sitten salille – raahauduin eilen treenaamaan taas pienen tauon jälkeen ja tästä se lähtee!

Nämä postauksen kuvat on otettu jo muutamia viikkoja sitten, mutta asu on yhä ajankohtainen. Jalassani on pitkästä aikaa valkoiset farkut (tai no farkut ylipäätään :D) löydettyäni INCH”:n aleista suosikkimallini Levikseltä. Tällaisista rennommista valkoisista farkuista olin kesäksi haaveillutkin, näissä on vähän korkeampi vyötärö ja kääräistyt suorat lahkeet. Kivaa vaihtelua sinisille ja harmaille farkuille, joita saa taas sitten käyttää koko syksyn!

Blue3 Blue2 Blue4 Blue1 Paita2

Blouse / Gina Tricot
jeans / Levi’s
sunglasses / Ray-Ban
bag / Gucci
flats / Flattered (sponsored)

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

6 thoughts on “White Jeans & Light Blue

 1. Ihanan raikas asu! :)
  En ole moneen vuoteen ollut näin innoissani tulevasta syksystä kuin nyt. Alkaa täysin uudenlainen arki opiskelujen myötä, jota odotan innolla. Liikunta, terveellinen ruoka ja vapaat viikonloput, siitä se arki alkaa taas muodostua.
  Tehokasta alkanutta viikkoa.

  1. Kiitos ihana Johanna! Vitsit, tuon ensimmäisen opiskelusyksyn odotus oli kyllä niin jännittävää aikaa. Arjesta tulee tosiaan opiskelujen myötä taas ihan erilaista – itse ainakin myös nautin opiskelijaelämän suomasta vapaudesta ja juuri niistä vapaista viikonlopuista :)

   Kivaa viikon alkua sinnekin ja hei toivottavasti teillä oli onnistunut Espanjan reissu!

 2. Hahah alkoi kauheasti naurattaa kun bongasin tuon tutun näköisen seinän minkä edessä itsekin käynyt kuvailemassa, nimettäköön se yhdeksi Tampereen parhaista asukuvausseinistä ;’D

  1. Haha eikä! Mä olin autuaan tietämätön näin kivasta kuvausspotista, ennen kuin ystäväni vei mut tänne :D

 3. Ihanan freesi asu ja tosi kivan malliset farkut. Osaatko sanoa farkkujen mallin nimeä?

  1. Kiitos kaunis Anna! Farkkujen malli on 501 Skinny :) Mulla on samat myös vaaleassa denimin sävyssä – tykkään tästä mallista hurjasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *