Viikon parhaat

Auringonkukat1

VIIKON PARAS…

…postaus oli Tiiun teksti Sinä riität kyllä. Tiiulla on yleensäkin taito kirjoittaa todella koskettavasti, eikä tämä postaus ollut poikkeus. Viisaita sanoja, jotka kannattaa ihan jokaisen lukea. (Tiiun blogi on muutenkin upea, jos ei ole jollekulle vielä tuttu!)

…aamu oli ensimmäisenä terveenä päivänäni, kun olin tolpillani ja uskalsin vihdoin keittää aamukahvit. Kahvi maistui niin hyvältä muutaman päivän tauon jälkeen, ja aamukahvihetki on kyllä sellainen, josta en hevillä luovu.

…fiilis oli perjantaina mökillä, kun pulahdettiin tyttöjen kanssa saunasta järveen, joka oli viilentynyt reippaasti sitten viime kerran. Vesi oli vilukissalle turhan kylmää, mutta fiilis järvestä nousemisen jälkeen oli niin hyvä. Meillä oli muutenkin ihana mökkireissu!

Auringonkukat1

…juhlan aihe oli aiemmin viikolla, kun juhlittiin Asennemedian miltsibileitä ravintola Storyssa. Miljoonan euron liikevaihdon ja miljoonan podcast -kuuntelun ylittäminen antoi todellakin aihetta kohottaa malja! Tällä porukalla on aina ilo kokoontua ja vielä suurempi ilo työskennellä näiden ihmisten kanssa.

…huomio oli, että Helsingin Tuomarinkylässä kukkivat jälleen auringonkukat, joita saa paitsi ihastella, niin myös poimia ilmaiseksi. Nämä postauksen kuvat taas ovat Toscanasta – siellä  näkyi teiden varrella auringonkukkapeltoja yksi toisensa jälkeen, ja pysähdyimme tälle upealle pellolle nappaamaan kuvat.

…illallinen oli eilisen italialainen illallinen, kun tehtiin Toscanasta tuoduista herkuista antipastilautanen ja avattiin pullo reissun suosikkiviiniämme. Pääruokana taas oli sitruunapastaa (toimme paketin paikallista paksua Pici-pastaa, ah!) uunipaahdetuilla kirsikkatomaateilla, niin hyvää!

Auringonkukat3

…podcast oli Ysistä Viiteen, jota luotsaavat Natalia Salmela ja Vivian Valpuri. Molemmilla mimmeillä on miellyttävä ääni, ja työelämään liittyvät aiheet ovat inspiroivaa kuunneltavaa. Tämän viikon jaksossa aiheena oli burnout.

…säästö oli bongata mökille mennessä kauppareissulla granola -näytepusseja, juuri kun pohdimme onko turhaa ostaa kokonainen paketti vain yhtä aamua varten. Miten hyvä tsägä! Paulúnsin granola sai mökkiläisiltä täydet pisteet.

…sarja oli Orange Is the New Blackin kuudes kausi. Edellinen kausi jätti vähän valjuksi, joten odotukseni eivät olleet suuret tätä kohtaan, mutta kausi onkin osoittautunut ainakin tähän mennessä tosi hyväksi! Erilainen aikaisempiin verrattuna, mutta toimii.

Auringonkukat4

Ihanaa sunnuntain jatkoa! <3

2 thoughts on “Viikon parhaat

    1. Voi kiitos! Tää oli kyllä mielettömän kaunis spotti, oli pakko pysähtyä kuvaamaan ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *