Syksyn lempi- ja inhokkitrendit

Multa toivottiin Instagramin puolella postausta syksyn trendeistä, ja lupasin tehdä postauksen niin lemppareista kuin inhokeistanikin. Syksyn suosikkeihin kuuluu tietenkin jo aiemmin mainittu ruutukuosi kaikissa muodoissaan, mutta aivan erityisesti bleisereissä ja takeissa. Omaa silmääni miellyttää eniten harmaapohjainen ruutu, mutta kauppojen rekeiltä löytyy tänä syksynä ruutua useammissakin sävyissä. Toinen lempparini on leokuosi, jolle lämpesin pitkästä aikaa jo viime syksynä – tänä vuonna se kiehtoo kuitenkin vielä enemmän. Kaapistani löytyy tuo muhkea leotekoturkki kylmempiä kelejä odottamassa, mutta nyt syksylle hamuan joko pidempää mekkoa tai midimittaista leohametta. En oikein tiedä, kumpi olisi lopulta monikäyttöisempi, mutta veikkaan pistäväni tuon Zaran mekon tilaukseen sitä pitkään kuolattuani.

Kolmantena tuoreimpana ihastuksenani on slip skirts ja slip dresses, joista ensimmäisistä Hannalla on ollut ihania asuja! En välttämättä tule hankkimaan hametta tai mekkoa omaan kaappiini, sillä en tiedä olisiko itselläni sellaiselle tarpeeksi käyttöä, mutta ihailen näitä muiden päällä. Näiden lisäksi silmääni miellyttää ylipäätään ruskean ja harmaan pehmeät sävyt, terävät kärjet nilkkureissa ja koroissa, raikas denim sekä kaulaan kerrostetut sirot korut.Syksy6

Leopardimekko – Zara, kaulakoru – Mango, huulipuna – YSL, neule – Samsoe & Samsoe*, farkut – Gina Tricot*, nilkkurit – Zara, mekko – Zara, hame – Sisters Point*, bleiseri – Gina Tricot*

Mitkä tämän hetken trendit sitten eivät kolahda? Ensimmäisenä mainittava pyöräilyshortsit, jotka voisi minun puolestani jättää suorilta käsin sinne vaatekaapin syvimpään onkaloon :D Oli materiaali mikä tahansa tai asu muuten miten tyylikäs vaan, niin pyöräilyshortsit eivät vaan iske omaan makuuni. Saan melkein vilunväristyksiä niitä nähdessäni, haha. Toinen suuri inhokkini on jo aikaisemmin täällä listaamani dad sneakers, eli massiiviset ysärilenkkarit. Ei, silmä ei todellakaan ole tottunut näihin, vaikka tuostakin postauksesta on kulunut jo puoli vuotta.

Mitkä ovat teidän lempi- ja inhokkitrendit tälle syksylle?

*mainoslinkki / adlink

4 thoughts on “Syksyn lempi- ja inhokkitrendit

  1. Vyölaukku mikä on puettu olan yli ja vastakkaisen puolen kainalon alta :D ei näytä hyvälle omaan silmään

  2. Vyölaukku ja pyöräilyshortsit on kanssa omalla inhokki listalla tältä syksyltä.
    Leopardi kuosi vaatii vielä vähän sulattelua, en ole vielä aivan vakuuttunut siitäkään. ;)

    1. Samaa mieltä molemmista! Onneksi ilmat alkavat hiljalleen viilentyä, niin ehkä ne pyöräilyshortsitkin jäävät pian sinne kaapin perälle ? Mä just laitoin tuon leopardimekon tilaukseen ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *