Mokkanilkkurit mekon kanssa

Tämä vuodenaika on pukeutumisen osalta sekä ihanaa että haastavaa. Toisaalta voi yhdistellä kesäisiä ja syksyisiä elementtejä keskenään, toisaalta taas ikinä ei tiedä tuleeko mekossa kylmä vai hikoileeko neuleessa kuin pieni sika. Ihan arpapeliä siis lähteä ulos talosta, vaikka kuinka yrittäisi katsoa lämpötiloja etukäteen.

Tässä asussa yhdistyy nimenomaan kesä ja syksy valkoisen keveän mekon ja mokkaisten nilkkureiden kanssa. Pitäisi ehkä nauttia avokaskeleistä vielä kun voi, mutta jotenkin kummasti sormet hapuilevat kenkäkaapilla jo nilkkureita. Nämä mokkanahkaiset nilkkurit ovat parin vuoden takaa, ja ne toimivat erityisen hyvin vielä päivettyneiden säärien kaverina. Tykkään hurjasti mekkojen ja bootsien yhdistelmästä, joten nyt täytyy ottaa ilo irti tästä loppukesän lämmöstä!

Mokka1 Mokka3 Mokka2 Mokka4 Mokka5

Jacket / H&M
dress / Zara
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban
boots / Vagabond

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

6 thoughts on “Mokkanilkkurit mekon kanssa

  1. Hei sulla kun on se &other storiesin musta röyhelöhelmainen mekko niin onko se mitä kokoa? :)

    1. Moikka Jenna! Mulla on mekko koossa 34 :) Mulla vaihtelee Other Storiesin kokoluokitus 34:n ja 36:n välillä, mutta tuo oli vähän reilumpaa mitoitusta, niin otin pienemmän koon.

  2. Tällaiset mekko+nilkkurit -asut on kyllä niin ihania, juuri sopivasti kesää ja syksyä yhdessä! Nyt äkkiä jotain tällaista päälle itsellekin vielä kun siihen on mahdollisuus!

    1. No niinpä, nyt pitää vielä ottaa ilo irti! Vaikka samalla järki sanoo, että pitäisi myös vielä malttaa nauttia avokaskeleistä, kun niitä nilkkureita saa taas sitten pitää ihan kyllästymiseen asti koko syksyn ja talven ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *