Kukkia viikonlopuksi

En ole viikkoihin ostanut kotiin tuoreita kukkia, mutta tänään perjantain kunniaksi tein Telman kanssa päiväkävelyn lähikukkakauppaan. Oli jo aikakin saada kotiin pientä freesausta, edelliset kukat olivat nuupahtaneet jo aikapäiviä sitten. Ostin pitkästä aikaa valkoisia hortensioita, muutaman eukalyptuksenoksan sekä harsokukkaa (jota olen muuten monesti kutsunut kukkakauppiaalle “hörsyläksi” oikean termin ollessa hukassa). Ostan harvemmin mitään kimppuja, vaan ennemmin pari näyttävää leikkokukkaa ja lisäksi eukalyptusta tai vastaavaa erikseen pieniin maljakoihin laitettaviksi – näin voi ripotella kukkia ja oksia ympäri asuntoa.

Meidän koti on ollut koko viikon kuin pommin jäljiltä – tiskivuoria, vaatekasoja, levällään olevia purkamattomia matkalaukkuja ja ties mitä. Olisi ollut varsin otollinen aika toteuttaa blogeissa pyörinyt koti sellaisena kuin se on juuri nyt -haaste :’D Kukat haettuani oli kuitenkin saatava jotain tolkkua tähän ja pistin hihat heilumaan – on heti niin paljon levollisempi olo, kun ympärillä ei ole joka nurkassa jotain ylimääräistä tavaraa. Nyt keitin iltapäiväkahveet ja hörpin mukin tyhjäksi, kunnes alan vielä imuroimaan. Sitten kelpaa aloittaa viikonloppu siistissä kodissa! Ihanaa viikonloppua teillekin :)

Kukat2 Kukat1 Kukat3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *