Sisustusinspiraatiota

En ole hetken jakanut täällä mitään sisustusinspiraatiopostauksia, joten nyt pitkästä aikaa! Täällä pörrää tällä hetkellä pieni sisustuskärpänen, sillä kuten jo aiemmin mainitsin, on kotona tehty pientä pintaremppaa. Saimme esimerkiksi VIHDOIN irroitettua ja kannettua pois makuuhuoneen pellettitakan, mikä antoi rutkasti lisätilaa huoneeseen. Siitä sekä uudistuneesta keittiön ilmeestä lisää myöhemmin, tässä kuitenkin ensin aletärppejä sisustuksen saralta.

Sisustus1

*1. Pussilakanasetti, 2. kattovalaisin, 3. kori, 4. kannu, 5. marmoritarjotin,
6. ruukku, 7. tuoli, 8. seinävalaisin, 9. koristetyyny, 10. sohvapöytä*

Meiltä löytyy paljon Elloksen sisustustuotteita aina valaisimista sohvapöytään ja pientavaraan, joten lienee sanomattakin selvää, että heidän valikoimansa iskee meikäläiseen. Keräsin tähän alennuspuolelta* muutamia vastaavia kodintuotteita, joita meillä jo on sekä kivoja piensisustusjuttuja. Harakka iski heti silmänsä erityisesti marmoritarjottimeen (kulta ja marmori samassa – yhdistelmä jota en voi vastustaa) ja tuohon upeaan By Rydénsin messinkiseen kattovalaisimeen. Alessa oli paljon myös yhden suosikkimerkkini Bloomingvillen* tuotteita – valikoimassa on paljon kaunista piensisustustavaraa. Kullanhimolle ei näy loppua!

* Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

2 thoughts on “Sisustusinspiraatiota

  1. Kiitos vinkistä – oli ihan pakko tilata tuo marmoritarjotin! Täälä toinen joka rakastaa marmori+messinki -yhdistelmää! ?

    1. Eipä kestä, ihana jos oli iloa! Ei ole kyllä marmorin ja messinigin yhdistelmän voittanutta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *