Pikaiset terveiset ja asu Toscanasta

Moikka Italiasta! Ollaan vietetty täällä Toscanassa jo muutama päivä, mutta vasta nyt ehdin nipistää edes pienen hetken muutaman rivin näpyttelyyn postausta varten. Hyvän loman merkki siis, kun ei ehdi viettää yhtään aikaa läppärillä – tässä kuitenkin pikaiset kuulumiset. Toscana on osoittautunut juuri niin ihanaksi kohteeksi kuin kuvittelinkin, ehdottomasti lunastanut kaikki odotukset. Ruoka on ollut mielettömän hyvää ja maisemat niin henkeäsalpaavia, että on vaikea saada ikuistettua ne kameraan sellaisina, kuin ne omin silmin näkee. Ystävällisistä ja letkeistä paikallisista puhumattakaan – italialaisessa kulttuurissa on vaan jotain niin inspiroivaa.

Ollaan aloitettu päivät aina majapaikkamme altaalla kirjoja lukien ja podcasteja kuunnellen, sitten suihkun kautta autoon ja kiertelemään kyliä. Jo muutamassa päivässä olemme ehtineet nähdä niin monta idyllistä paikkaa, että olemme ainakin ottaneet kaiken ilon irti! Lisää reissufiiliksiä voit kurkkailla Instagramistani @jonnalepp ja etenkin sieltä Storyjen puolelta. Kerron lisää kohteista kuvien kera myöhemmin, tässä asu eräältä päivältä. Metsästin ennen reissua muutamia keveämpiä vaatekappaleita (mittarin kohotessa parhaimmillaan lähemmäs 35 asteeseen on soijaa lievästi sanottuna pukannut) ja yksi alelöydöistäni oli nämä suloiset pallokuvioiset shortsit. Korkeavyötäröiset ilmavat shortsit eivät kaipaa kaveriksi kuin spagettiolkaintopin, korilaukun ja (vuosia vanhat) nahkaiset super mukavat espadrillot. Nyt taas hypätään autoon ja menoksi, palataan!

Siena2 Polkadot1 Polkadot3 Polkadot2

Top / Samsoe & Samsoe
shorts / Zara
espadrilles / Andiamo
bag / Gina tricot (sponsored)

2 thoughts on “Pikaiset terveiset ja asu Toscanasta

    1. Epäilin kanssa henkarilla, että miltähän nämä mahtavat näyttää päällä, mutta musta nää oli super söpöt! Palloilla ei voi ikinä mennä vikaan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *