Pikaiset kuulumiset

Nämä kuvat on otettu jo aikaa sitten kesäkuussa, mutta asu farkkujen ja bleiserin kanssa ei ole tuntunut ajankohtaiselta julkaista näillä superhelteillä. Turha tässä on kuitenkaan odotella mitään viileämpiä kelejä, tai muuten kuvat voivat jäädä ennen pitkää tyystin unholaan. Eipä ole paljoa ollut pitkille hihoille tai lahkeille tarvetta viime viikkoina, tekee tukalaa pelkästään ajatella tätä asua ylle nyt, haha. En kyllä valita tästä Suomen yllä vallitsevasta epätavallisesta lämmöstä, ihan mieletöntä että vielä myöhään illallakin tarkenee joka päivä pelkällä mekolla.

Tulin loppuviikosta pitkästä aikaa Helsinkiin, on ollut ihana nähdä täällä ystäviä ja perhettä. Viettää iltoja niin vanhoilla tutuilla kuin uusillakin terasseilla, käydä kesäkahviloissa, syömässä meren äärellä ja katsella auringonlaskua jäätelötötterö kädessä Eiranrannassa. Kesäinen Helsinki on kyllä vaan niiin ihana, siitä ei pääse mihinkään! Olen tosin nauttinut täysillä myös Tampereella olosta ja ylipäätään siitä, että voi hetken olla yhdessä paikassa aloillaan ilman ainaista junassa tai autossa istumista. Työjutut alkavat sitten taas heti elokuussa ja sitä myöten tulee juostua enemmän Helsingissä, joten rauhalliset viime viikot ovat tehneet tosi hyvää. Olen saanut todella rentouduttua ja virittäydyttyä lomamoodiin, kuten tuo parhaillaan kesälomaa viettävä puoliskoni. Kesääkin on vielä vaikka kuinka jäljellä, mutta tuntuu jo nyt, että tämä on kyllä kaikkien aikojen kesä.

Success1 Success3 Success2

Blazer / Gina tricot (sponsored)
top / Zara
jeans / Levi’s
shoes / Flattered (sponsored)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *