Maaginen Ruisrock

Kaupallinen yhteistyö: Somersby & Asennemedia

Olin Ruisrockissa ensimmäistä kertaa viime kesänä, kun Somersby kutsui meidät viettämään festariviikonloppua. Ummikkoja hieman jännitti, mutta olimme poikaystäväni kanssa molemmat kuulleet Ruissista niin paljon ylistyksiä, ettei lähtöä tarvinnut kauaa miettiä. Kaikilla kavereillakin oli lippu taskussa, ja kerrankin ei tarvitsisi katsoa Ruissalon auringossa kylpeviä hymyjen täyteisiä kuvia sekä videoita somesta, vaan oltaisiin ihan itse paikan päällä todistamassa fiilistä. Ruisrock oli kaikkea mitä odotimme ja jopa paljon enemmän, joten totta kai lähdimme festaroimaan tänäkin kesänä. Ja näin on taas yksi kesän hauskimmista viikonlopuista jälleen takana!

Somersby6 Somersby4 Somersby1

Ennen festareita tai muita ulkoilmatapahtumia sää on tietysti aina pieni jännityksen aihe, mutta Ruisrockin kohdalla sitä tuudittautuu siihen tuttuun – “Ruississa paistaa aina aurinko” -mantraan. Ja niinhän se paistoi tänäkin vuonna! Perjantai alkoi hieman pilvisenä ja jopa sateisen näköisenä, mutta oitis festarialueelle saavuttuamme pilvet kaikkosivat ja aurinko näyttäytyi. Eikä sitten enää piiloutunutkaan koko viikonloppuna, vaan Ruissia vietettiin aurinkoisissa ja jopa helteisissä tunnelmissa. Mikä ihmeen taika tuossa festarissa onkin, että siihen osuu aina yhdet kesän parhaista säistä!

Somersby3 Somersby2 Somersby5

Liekö sitten syynä aurinko ja lämpö, hyvät esiintyjät vai Ruissalon letkeä tunnelma, kun viikonloppu oli täynnä hymyileviä kasvoja. Rakastan käydä läpi kameralla tai puhelimella otettuja Ruisrock -kuvia, kun kaikki ovat ihan Naantalin aurinkoina vailla huolen häivää. Näihin on ihana palata sitten syksyn ja talven pimeydessä, kun tulee hyvälle mielelle väkisinkin. Hymy tulee huulille myös muistellessani Years & Yearsin vetoa ja erityisesti Eyes Shut -biisiä, kaikkiin ystäviin ja yllättäviinkin vanhoihin tuttuihin törmäämistä, Haloo Helsingin mieletöntä keikkaa ja sitä miten kaikki kymmenet tuhannet ihmiset lauloivat täysillä mukana, iholla tuntuvaa lämpöä, jalkojen alla tärisevää hiekkakenttää festarikansan pomppiessa keikoilla, sitä miten hyvältä Somersbyn kylmä Orchard Selection Sparkling Rosé -siideri maistui kesäillassa tai miten kauniilta näytti telakoiden taakse laskenut aurinko vielä keskiyön jälkeen paluumatkalla. Niin paljon ihania hetkiä taas, mitä muistella!

Somersby10

Suloisin Marianna <3

Somersby11

No se auringonlasku, niin kaunis näky puhelimellakin ikuistettuna!

Somersby7

Somersby Spritzit – miten hauska idea!

Somersby8

Olitteko te Ruississa juhlimassa? Ainakin muutama teistä tuli viikonloppuna nykäisemään hihasta ja ilahduin niin paljon näistä kohtaamisista, oli se sitten nopea huikkaus ohimennen tai useampi vaihdettu sana :) Te jotka olitte festaroimassa, niin mitkä olivat teidän kohokohtia tai lempiesiintyjiä? Iso kiitos vielä Somersbylle Ruisrock -viikonlopusta, oli ihan huippuhauskat festarit!

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

2 thoughts on “Maaginen Ruisrock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *