Lomapaineita

Ollaan otettu tällä viikolla tosi rennosti. Olen viettänyt hyvin vähän aikaa läppärillä, kameraankaan en ole juuri tarttunut, vaikka päässä pyöriikin paljon kuvausideoita. Outoa kun on niin rauhallista nyt, mutta tekee ihan hyvää puolilomailla ja latailla akkuja. Ollaan aloitettu päivä aikaisilla torikahveilla, vietetty iltapäivästä pari tuntia rannalla, lähdetty illalla ajelemaan uusille seuduille ja ihastelemaan auringonlaskua, käyty keskustassa lounaalla ja tehty kivoja lenkkejä Telman kanssa. Huonomman kelin sattuessa taas ollaan vietetty päivää sisätiloissa, katseltu sarjoja, käyty salilla ja edistetty kodin remppahommia. Ollaan vihdoin ihan oikeasti saatu täällä asioita etenemään, eikä vain ajateltu, kuinka pitäisi fiksata sitä ja tätä. Eilen aloitettiin keittiön maalauspuuhia, pian pääsen näyttämään lopputulosta viimeistellystä keittiöstä tännekin!

Ilmassa on kyllä ollut vähän sellaista pientä lomapainetta, kun tuntuu että nyt seuraavien viikkojen aikana pitäisi ehtiä tehdä ja nähdä kaikenlaista. Tulee huono omatunto, jos viettää aurinkoisia hetkiä sisällä sen sijaan, että nauttisi jokaisesta säteestä ulkona. Hulluhan se on joka helteellä sisällä istuu. Tunnistaako joku muu itsensä tästä? Toisaalta liika suorittamisen maku on turhaa ja vie vaan sen nimenomaisen lomatunnelman. Parempi mennä fiiliksen mukaan ilman turhia paineita! Huomiselle on kuitenkin kivoja suunnitelmia, sillä lähdemme kaveripariskunnan kanssa päiväreissulle Poriin. Sain tähän viime viikkoiseen postaukseeni teiltä paljon vinkkejä, niin innostuttiin toteuttamaan roadtrip sinne hetimmiten! Nyt toivotan ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille teille :)

Instaan3 Instaan5 Instaan3 Instaan4

Shirt / Gina tricot (sponsored)
skirt / Zara
bag / Saint Laurent
watch / Daniel Wellington (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban
sneakers / Superga

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

6 thoughts on “Lomapaineita

 1. Samaistun niin noihin paineisiin, kun tuntuu että koko ajan pitäisi tehdä ja nauttia auringosta ennen kun pimeys jälleen alkaa. Itse teen vielä täysipäiväisesti töitä ennen elokuun lomaa, joten morkkis on jo valmis kun päivän istuu toimistossa ? silti pitäisi vaan oppia nauttimaan hetkestä ja ladata akkuja kun siltä tuntuu. Vaikka kyllähän niitä joutaa talvella sitten latailla? Ps. Super freesi asu, taidanpa kopsata itsellekin?

  1. No juuri tämä, tulee huono omatunto jos ei kirmaa täyttä häkää ulkona auringossa. Tällaiset kelit ovat Suomessa niin harvinaisia, että tuntuu että pitäisi nauttia joka hetkestä! Ihanaa että sulla on kuitenkin lomaa tiedossa, on sitten jotain mitä odottaa niin jaksaa painaa vielä viimeiset viikot ? Kiva jos tykkäsit asusta ja sait tästä inspistä, kiitos Adeliina ❤️

 2. Hahaa joo, todellakin tunnistan itseni. Tänäänkin, tosin vaan vapaapäivänä piti hoitaa yhtä jos toista asiaa, kuten siivota kämppä, mutta takaraivossa kuului ääni “mene ulos nauttimaan”. Jotenkin vain ajattelee “no sitten lomalla elokuussa”. Pitäisi nyt vain ottaa vapaapäivistäkin ilo irti tehdä summer bucket listin juttuja, koska ei tiedä millaiset säät elokuussa on. Sisällä ehtii nököttää syksylläkin :D
  Mukavaa viikonloppua ja kivaa Porin reissua. :)

  1. Tuttu tunne siis sielläkin! Nytkin on vähän huono omatunto, että tällainen super lämmin ja aurinkoinen kesäilta on mennyt sisätiloissa, mutta eipä sitä nyt ihan joka hetkeä tarvitse viettää ulkona. Toivottavasti pääsit nyt viikonloppuna nauttimaan keleistä ? Kivaa alkavaa viikkoa, Johanna!

 3. Uusporilaisena suosittelen mm. Yyterin rantoja, Kirjurinluotoa näin jazzien aikaan, lounaspaikaksi ydinkeskustan Borgia (todella hyvät ruuat ja ihana sisustus), siitä vastapäätä kahville Cafe Soloon (toinen vielä kivampi Solo löytyy Puuvillan parkkialueen vierestä). Jos hyvää pizzaa tai kebabia tekee mieli niin Turo’s Heavy Kebab torin lähellä! Toki kannattaa nyt käydä vaikka Asuntomessuilla, ja tsekata viime vuoden parhaaksi kauppakeskukseksi valittu Puuvilla (ei ehkä suurin, mutta arkkitehtuuri vanhassa tehtaassa on ihana ja valokuvauksellinen ;) )

  Tässä blogissa hyviä, tuoreita Pori-vinkkejä: http://www.visualaddict.fi/2018/07/kirjurinluodosta-kaupungin-parhaalle.html?m=1

  1. Hei kiitos paljon vinkeistä, kuulosti niin ihanalta! Meidän oli tarkoitus ehtiä Porin keskustaankin, mutta auringonotto Yyterissä venähti ja jatkettiin siitä syömään Reposaareen. Moni kahvila ja rafla kuulosti kuitenkin niin hyvältä, että täytynee joskus tehdä uusi reissu Poriin :)

   Ihanaa alkavaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *