Kuulas kesämeikki

Kesä on siitä(kin) ihanaa aikaa, että meikki kevenee ja raikastuu. Meikkivoide vaihtuu kuultavampaan, eikä enää tarvitse huolehtia talven korpuksi kuivattamasta ihosta ja sen myötä rakoilevasta meikkipohjasta. Iho saa saa myös pientä päivetystä, vaikka omat kasvoni eivät ikinä juuri rusketukaan, mutta jonkun sortin tervettä väriä sentään. Purkista ja aurinkopuuterista sitten jos ei muuten, niin ei ole ihan kalkkilaivan kapteeni muuhun kroppaan verraten :D Ajattelin tänään jakaa vinkin muutamasta kosmetiikkatuotteesta, jotka ovat lemppareitani etenkin kuulaaseen kesämeikkiin.

Meikki1 Kosmetiikka1

En ole ikinä ollut ahkera primereiden käyttäjä, mutta tähän Lumenen Instant Glow UV Primeriin* olen ihastunut aivan totaalisesti. Olen ehtinyt hehkuttamaan tätä jo Instagram Storyissani, joten pakko antaa maininta vielä täälläkin. Primeri tekee pohjasta todella hehkuvan ja saa sen myös pysymään hyvin paikoillaan – huomaan selkeän eron jos olen jättänyt laittamatta tätä. Plussaa myös SPF30:stä!

Itse meikkipohjassa taas vaihtelen tällä hetkellä kahta tuotetta. Originsin Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer* on ihan loistava sellaisiin päiviin, kun en tarvitse paksua meikkipohjaa, mutta haluan kuitenkin tasoitusta iholle. Yleensä tällaiset sävyttävät kosteusvoiteet eivät tasoita tarpeeksi punakan kirjavaa ihoani, enkä juurikaan voi käyttää sellaisia pelkiltään, mutta tähän olen turvautunut useasti. Postauksen kuvissakin on pohjalla ainoastaan tätä, ja lisänä toki peiteainetta silmänalusiin. Kestävämpään ja hieman peittävämpään meikkipohjaan taas käytän jo vuosien takaista kesäsuosikkiani, Lumenen CC-voidetta*, jossa on kivan kevyt koostumus mutta kuitenkin hyvä peittävyys.

Kosmetiikka2

Hehkutuksia ansaitsee myös Smashboxin uusi Cali Contour Palette*, joka on ihan tykki! Käytän tästä erityisesti tuota ylävasemman tummaa sävyä varjostuksiin, keskimmäistä vaaleampaa korostuksiin, oikeaa yläkulmaa aurinkopuuteriin ja silloin tällöin poskipunaa. Kaikissa on todella hyvät sävyt ja pigmentti – tällä yhdellä paletilla pärjää meikissä jo pitkälle. Ennen Smashboxin palettia käytin korostuksiin Beccan matkakokoista highlighteria sävyssä Opal, ostin tämän miniversion keväällä Tukholmasta ja tämä pienikin nappi tulee varmasti kestämään pitkään hyvän pigmenttinsä ansiosta. Kesämeikin kruunaa vielä kirkas huulipuna – viime aikoina olen käyttänyt paljon tätä Estée Lauderin Pure Color Envy -punaa sävyssä Ripe*, jota minulla on kuvissakin huulilla.

* testiin saatu tuote / sponsored product

6 thoughts on “Kuulas kesämeikki

  1. Saako udella, millä ohjelmalla muokkaat kuvasi? Kuvasi ovat aina niin kauniita sekä täällä blogissa että Instagramin puolella! Ihania värejä ja eläväisyyttä ?

    1. Ensinnäkin kiitos kaunis kehuista! Toki saa udella ☺️ Muokkaan yleensä kaikki kuvat Adobe Photoshopi CC:llä, käytän VSCO:n filttereitä (parin vuoden takainen postaukseni niistä täällä, https://jonnaluukko.com/2016/05/editing-photos-with-vsco/). Välillä editoin myös puhelimella otettuja kuvia Instagramiin VSCO:n sovelluksella ja sen filttereillä :)

  2. Oon tulossa Helsinkiin pe niin olisiko sulla suositella ruokapaikkoja keskustassa? Tai sisustuskauppoja?

    1. Moikka Elina! En tiedä kaipaatko lounas- vai illallispaikkaa ja minkä tyyppistä ruokaa, mutta esimerkiksi Hill’s Dumplings (sairaan hyvät dumplinit ja kehuttuja drinkkejä, iso terassi), nopeaan helppoon ja monenlaiseen ruokailuun Deliberi K7, lisäksi Kampin Korttelissa on monta hyvää kuten Story ja Hoku. Itseäni kiinnostaisi testata myös uudehko Yes Yes Yes -ravintola. Sisustuskaupat taas, en ole aikoihin oikein kunnolla kierrellyt Helsingissä sisustuskauppoja mutta esimerkiksi Zarro, Moko Market, Granit ja Bulevardilla Nougat. Tuossa nyt edes muutama nopeasti mieleen tullut, toivottavasti tästä on jotain apua :) Kivaa Helsinki-reissua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *