Juhlahumua

Viikonloppu meni kesäisessä juhlahumussa, kun vietettiin poikaystäväni valmistujaisia. Kainalossani on uunituore kauppatieteiden maisteri, olen hänestä niin ylpeä! Olin kyllä odottanut tätä viikonloppua kovasti, juhlien suunnittelu ja järjestäminen rakkaalle ihmiselle on aina niin hauskaa puuhaa. Ennen kaikkea oli ihana saada kaikkia ystäviä saman katon alle – meidänkin yhteiset opiskelukaverit ovat levittäytyneet eri kaupunkeihin, joten tällaisista illoista ottaa aina kaiken ilon irti.

Ilta meni kyllä taas ihan älyttömän nopeasti ja palattiin pizzerian kautta kotiin vasta aamuauringon värjätessä taivaan vaaleanpunaiseksi. Kerrankin en ollut niin granny ja pääsin näkemään illanvieton jälkeisen auringonnousun, haha! Helsingistä tullut ystäväpariskunta oli meillä yötä ja tehtiin vielä eilen herkullinen krapulabrunssi banaanipannareilla. Tämä oli kyllä ehdottomasti yksi tähänastisen kesän hauskimmista viikonlopuista!

Valmistujaiset

Muutamia yhteiskuvia lukuunottamatta kuvia ei juuri tullut otettua, mutta halusin laittaa edes nämä vähäiset näytille. Ylläni oli tämä* oranssinpunainen haalari, joka on ollut tarkoitus kuvata blogiinkin, sillä se on ollut juhla-asunani jo pariin otteeseen kesän aikana. Haalarit ovat ihan parhaita vähän viileämpien kesäiltojen juhlavaatteita, kun ei tarvitse palella paljain säärin yöllä kotiin palatessa. Tässä tykkään värin lisäksi erityisesti vähän leveämmistä lahkeista ja hyvin istuvasta mallista, koitan ikuistaa joskus parempiakin kuvia tänne.

Sitten eikun odottelemaan omia valmistujaisia! Sain tästä illasta ainakin pientä pontta gradun tekemiseen, enkä malta odottaa että pääsisi järkkäämään tällaiset juhlat oman opiskelutaipaleen päättämisen kunniaksi  :)

4 thoughts on “Juhlahumua

  1. En tiedä tuliko mun kommentti perille Dr Martens-postaukseen, joten tässä uudelleen. :) Millaista sun kenkien nahka on, onko se jämäkkää vai ns. löysempää? Onko tuota tismalleen samaa mallia myynnissä Incissä? Tosi hankala päättää mallien välillä… Sun jalassa kengät näytti ainakin hyviltä! ☺️

    1. Moikka! Anteeksi viive, pidin kommenttiasi vielä jonossa kun en päässyt tarkistamaan sillä hetkellä kenkien mallia, niin etten vaan unohda vastata :) Nyt kuitenkin pääsin tsekkaamaan vielä kenkälaatikosta, eli malli on Pascal Virginia ja nahka on sellaista tosi pehmeää. Kurkkasin INCH:n nettikaupasta ja samainen malli yhä siellä, http://inchstore.com/product/naisten-dr-martens-pascal-black-virginia, eiköhän siis liikkeessäkin jos haluat mielummin paikan päältä :)

  2. Kiitos! ☺️ Sun rohkaisemana päätin kokeilla maihareita ekaa kertaa. Liian pitkään ihaillut niitä muiden jalassa… Löysin Pascalit vähän jäykemmässä nahassa, katsotaan miltä ne tuntuu jalassa.

    1. No mutta ihana jos inspiroin ja rohkaisin! ? Maiharit on kuitenkin sellainen klassikko, että niistä on varmasti iloa vielä vuosiksi eteenpäin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *