Inspiraatiota festariasuihin

Eilen jo mainitsinkin, että olen menossa tänä viikonloppuna jälleen Ruisrockiin. Tiedossa on siis taas kolme päivää Ruissalossa – oletteko te tulossa festaroimaan? Ruissin tiimoilta ajattelinkin tänään jakaa vähän asuinspiraatiota kesäfestareille. Valitsin tähän muutaman festariasun viime vuodelta niin Ruisrockista kuin Flow’stakin, sekä pari lisäelementtiä muista kokonaisuuksistani.

Oma festarityylini on rento, kesäinen ja leikkisä – saa olla printtiä, väriä tai denimiä farkkushortsien tai -hameen muodossa. Jos sää vaan sallii ja Turkua hellii perinteiseen tapaan aurinko sekä lämpöasteet, aion tänäkin viikonloppuna pukeutua värikkäisiin printtimekkoihin. Pidetään sormet ja varpaat ristissä sen suhteen! Jalasta löytyy joko tennarit (joita en tosin varsinaisesti suosittele Ruissiin laitettavaksi ainakaan valkoisina, haha!), mokkabootsit tai Ruissalon hiekkapöllyyn sopivammat nahkaiset maiharit. Iltaa kohti lämmittämään taas niskaan nahkatakki, farkkurotsi tai vihreä cargotakki. Jos asu tuntuu liian yksinkertaiselta, voi päähän heittää vielä huopahatun tai silkkihuivin tuomaan mielenkiintoa ja pitämään hiukset kuosissa koko festaripäivän ajan.Festarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *