Hotellivinkki Madridiin

Meillä oli Madridissa niin onnistunut hotellivalinta, että päätin jakaa vinkin tännekin, josko siitä olisi iloa kaupunkiin matkaaville. Taannoisen reissuvlogini katsoneille Dear Hotel Madrid onkin jo tuttu, tässä vielä kuvienkin kera suositusta eteenpäin. Etsimme pitkään majoitusta selaten niin Airbnb:n kuin eri hotellienkin valikoimia, kunnes lopulta löysimme hinta-laatusuhteeltaan loistavan vaihtoehdon. Ei tarvittu kuin laadukkaat, edukseen erottuvat kuvat, niin huomioni oli jo saatu ;) Pian muistinkin myös Lauran kehuneen hotellia ja kiinnostuneeni Dear Hotelista jo tuolloin hänen tekstin luettuani.

Dear Hotel Madrid Madrid_kuva2

Näkymä kattoterassilta – kyllä täällä kelpasi ottaa drinkit ennen illalliselle lähtöä!

Dearhotel3

Dear Hotel Madridissa parasta oli sen keskeinen sijainti, joka oli tietenkin ensimmäinen kriteeri hotellia valitessa. Hotellilta pystyi helposti kävelemään kaikkialle, joskin ihan oven vierestä löytyy myös metroasema tarvittaessa. Lisäksi kehuja ansaitsevat kaunit huoneet, hyvä ja runsas aamupala sekä mieletön kattoterassi. Sain Instagramissa seuraajiltani muutamia vinkkejä, minne Madridissa kannattaisi suunnata kattoterassille drinkeille, mutta eipä tarvinnut lähteä omaa hotellia pidemmälle. Siellä oli niin kiva ottaa lasilliset ennen syömään lähtemistä ja katsella ilta-auringosta kultaiseksi värjäytyvää kaupunkia. Kattoterassilta löytyi myös pieni sky pool, jota emme kuitenkaan ehtineet tällä reissulla testata.

Upeat näkymät oli meidän kolmen hengen huoneen parvekkeeltakin, sillä olimme vain paria kerrosta kattoterassia alempana. Huoneet oli sisustettu erittäin hyvällä maulla ja kaikki oli mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten (siis todella pienintä, kun pyykkipussitkin oli tehty tyylillä!). Fiilistelen itse tällaista harkittua kokonaisuutta täysillä, ja ylipäätään hyvä majoituspaikka on aina osa onnistunutta reissukokemusta. Vinkkinä muuten, että Dear Hotel Madridin omilta sivuilta saattaa pystyä tekemään varauksen halvemmalla – mekin bongattiin sieltä jokin tarjous ja saatiin edullisempi hinta. Kaiken kaikkiaan iso suositus! :)

Madrid11 Dearhotel1

Laadukas aamupalabuffet, jonka lisäksi pöytään sai tilata vielä haluamansa lämpimän vaihtoehdon.

Dearhotel4

Kolmen hengen huoneemme parveke.

Madrid10 Dearhotel2 Madrid8

I thought I’d make a post about our hotel in Madrid in case someone’s searching for a place to stay there. We ended up booking a room for three from Dear Hotel Madrid and we were so happy with our choice. First of all we really liked the location in the middle of the city as it was easy to walk everywhere, although there’s a metro station right next to the hotel as well if heading somewhere further. In addition we absolutely loved the interior and all the pretty little details, even the laundry bags were so stylish, haha! I also recommend to have drinks at the rooftop – it was so great to go there for a glass before going out for a dinner. There was an amazing view over the city and we could watch the sunset! All in all we really enjoyed our stay and can definitely recommend Dear Hotel Madrid :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *