Festival Look

Langoilla taas festarihumun jälkeen! Palaan Ruissi-tunnelmiin huomenna, tässä alkuun näytille ensimmäisen päivän asuni. Valitsin lämpöiseen ja aurinkoiseen festaripäivään tämän jo aiemmin nähdyn punapilkullisen kietaisumekon. Tämä on kyllä niin monikäyttöinen mekko, kun käy niin sandaalien ja korilaukun, skarpimpien loafereiden kuin bootsienkin kanssa! Tällaiset eri tavoin yhdistettävät vaatekappaleet ovat loistavia ja mikä parasta, ei tarvinnut ostaa mitään erikseen vain festareita varten. Mekon kaveriksi vielä päähän huopahattu pitämään hiukset ojossa ja lanteille rennosti farkkutakki viilenevää iltaa varten. Tykkäsin itse asusta kovasti, mutta mitäs te sanotte pilkkumekon festariversiosta?

Vauhdikkaan viikonlopun jälkeen tuntuu hyvältä tällainen ihan tavallinen työpäivä kotona. Päivän tärkeimmistä deadlineista on jo selvitty, pyykkikone laulaa taustalla ja kohta lähden koiran kanssa ulkoilemaan. Nyt on kyllä ollut monta menevää viikonloppua peräjälkeen, kun ensin vietettiin juhannusta, sitten poikaystävän valmistujaisia ja nyt vielä festareita. Melkein toivon, että ensi viikonlopulle ei olisi mitään ainakaan juhlimista vaativaa ohjelmaa :’D Toisaalta kesällä saa ja pitääkin nauttia, niitä rauhallisia kotiviikonloppuja ehtii viettää sitten taas syksyn pimeydessä. Ihanaa viikon alkua teille ja palataan Ruissi-kuvien kera huomenna!

Ruissi1 Asu3 Asu1 Asu2

Dress / &Other Stories
denim jacket / H&M
hat / Massimo Dutti
bag / Saint Laurent
shoes / Dr. Martens (sponsored @INCH Store)

I’m back on track after a super fun festival weekend! Last weekend was all about Ruisrock festival – this was my second time there and I had been looking forward to this for so long. I’ll share more photos tomorrow but here are a few outfit pics to begin with. This is what I wore on the first day on Friday. You might have already seen this dress in my previous outfit post but here’s a different way to wear this beautiful polka dot wrap dress. I really like how it looks with a felt hat, a denim skirt on the hip and a pair of boots. Love clothes like this that can be combined with completely different accessories! How do you like my festival look? :) Have a great beginning of the week!
Photos: Essi / Edit by me

2 thoughts on “Festival Look

  1. Täysin 5/5 festarilookki! Mekko on ihana ja ihan täydellisesti sopii nuo maiharit tähän lookiin ja festsreille.
    Vähän taas kateellisena seurasin Ruissia somesta, mutta ainakin yleinen fiilis ja parhaat esiintyjät välittyivät hyvin myös sitä kautta :D

    1. Kiitos ihana Johanna! Maiharit oli kyllä ihan loistovalinta festareille, kun ei tarvinnut yhtään varoa mihin astuu. Ainoa vaan, että tätä ennen muutamia lyhyitä kertoja kenkiä käytettyäni oli jalat aiivan tulessa rakoista illan päätteeksi ? Ei siis fiksuinta laittaa vähän vielä sisäänajoa vaativia kenkiä jalkaan festarirumbaan – seuraavana päivänä mentiinkin siis tennareilla, haha!

      Ja hei Ruissi se tulee joka vuosi uudestaan, niin pääsee sitten ensi vuonna jos jäi kutkuttamaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *