10 x Puhelimen kamerasta

Phone6

1. Salaa napattu kuva – Liuskaluodolla odottamassa lauttaa takaisinpäin. Naurettiin miten samannäköisinä oltiin taas ystäväni kanssa, molemmilla farkkutakit ja samanlaiset kampaukset. Ei ollut ensimmäinen kerta :D

2. Madridissa illallisella. Kuvan annoksethan eivät lopulta edes olleet meidän, olimme juuri käymässä kimppuun herkullisen tuoksuiseen annokseen, kun tarjoilija tulikin hakemaan ne pois neniemme edestä. Taustalla muuten kokonainen flamenco-tanssijoiden ryhmä!

Phone2

3. Käytiin heinäkuun alussa poikaystäväni synttäri-illallisella Helsingissä, varattiin pöytä Tuomiokirkon kupeessa sijaitsevasta Chapterista. Todella iso suositus, illallinen oli ihan mielettömän hyvä! Lisäksi hyvä palvelu ja kaunis miljöö – tänne haluaisin ehdottomasti palata toistekin.

4. Suomen kesää ja järvimaisemaa ei voita kyllä mikään <3 Tampereella nautin suuresti siitä, että asutaan järvien lähettyvillä. Ollaan käyty usein uimassa, välillä vielä iltauinneillakin – parasta kun pääsee viilentymään järveen pulahtamalla.

Phone1

5. Mekkojen metsästystä. Näillä helteillä keveille kesävaatteille on todellakin ollut tarvetta, tämä sinivalkoraidallinen off-shoulder on täydellinen lomamekko. Huomaan muuten suosivani yhä enemmän midimittaisia mekkoja ja kaappini jotkin liian lyhythelmaiset mekot eivät tunnu yhtään mukavilta päällä.

6. Yksi lempiterasseistani  Tampereella – Pyynikin Brewhouse. Hyvät drinkit ja tosi viihtyisä terassialue, tämä on laitettu niin kivasti! Joko te olette käyneet täällä, tai mikä on teidän suosikkiterassi Tampereella?

Phone4

7. Käytiin viime viikolla Helsingissä ollessa lounaalla Hill’sissä, halusin viedä kuvassa näkyvän ja nälkäisenä annostaan odottavan poikaystäväni maistamaan kaupungin parhaita dumplineja. Tämä ravintolan sisäpihaterassi on niin kiva, tänne täytyisi vielä joskus tulla drinkeille.

8. Yyterin hiekkarannoilla. Vietettiin täällä niin kiva päivä!

Phone3

9. Perjantainen piknik ja takeaway pizzat. Jos ette muuten ole vielä testanneet Oulunkylän Capperia ja heidän napolilaisia pizzojaan, niin suosittelen kokeilemaan! Oli ihana istuskella kallioilla ja nauttia lämpimästä kesäillasta, mitä nyt riesana oli pari sitkeää ampiaista.

10. Ihan vaan muistutuksena, ettei täysin koko kesää ole vietetty heltesssä :’D Juhannuksena kesämekoista ja shortseista ei ollut tietoakaan, vaan vuorauduttiin pitkiin lahkeisiin, takkeihin ja jopa villapipoihin. Tässä kuvassa juhannusolympialaisten tiimellyksessä!

4 thoughts on “10 x Puhelimen kamerasta

  1. Aivan huikea tuo viimeinen kuva! Kertoo jotenkin kaiken Suomen kesästä: vaikka muu kesäaika olisi näinkin järjettömän kuumaa kuin tänä kesänä on ollut, on juhannus poikkeuksetta ihan saakelin kylmä =D

    1. Hahah, juhannuksen kylmyys on kyllä enemmänkin sääntö kuin poikkeus ? Ihan käsittämätöntä, muistan vielä miten heti juhannuksen jälkeen oli taas lämpöisempää. Onneksi nyt on saatu nauttia oikein kunnolla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *