Uusi ravintolavinkki Helsinkiin

Pidän suunnattoman ihailtavana sitä, että ihmiset toteuttavat unelmiaan ja panevat töpinäksi – lähtevät kunnianhimoisena tekemään omaa juttuaan ja haaveista totta. Elävänä esimerkkinä tästä on juuri Helsinkiin Pikku-Roballe noussut uusi ravintola Hill’s Dumplings (Pieni Roobertinkatu 9), joka on ystäväni paremman puoliskon käsialaa. Kaveriporukkamme on ollut tästä niin fiiliksissä ja olemme innolla seuranneet sivusta oman ravintolan perustamista – nyt se on viimein avannut ovensa!

Hill’sissä pääosassa ovat nimensä mukaisesti dumplingit, joista on valittavissa vaihtoehtoja eri täytteillä (myös vegaanit huomioitu). Kävin heti testaamassa lounaan erään ystäväni kanssa viime viikolla – menusta löytyy dumplingien ohella muutakin, mutta pitihän niistä aloittaa. Jaoimme kaksi settiä, Helsinki Original & New School Dumplings, joiden sivuun voi vielä valita riisiä ja vihersalaattia (12,90€ koko höskä, sisältäen myös hauskan “mocktail buffetin” sekä kahvin). Maut olivat niiin hyviä, että huokailimme ystäväni kanssa vuoron perään, iso suositus etenkin New School Dumplingseille. Raflassa kaikki myös tehdään alusta alkaen itse ja jäinkin himoitsemaan heidän kotitekoista soijaa.

Hills Dumplings The_Hills_lounas Hills3 Hills2 The_Hills_lounas2 Hills4 Hills1

Tykkäsin hurjasti myös miljööstä, entisen The Mess -ravintolan tila on sisustettu tosi kivasti ja ulkoa löytyy lisäksi viihtyisä ja iso sisäpihaterassi. Tuonne on palattava vielä drinkeille joku kerta sään salliessa. Jos siis mietitte Helsingissä hyvää lounaspaikkaa,  rentoa ja edullista illallisravintolaa tai terassilla varustettua drinkkipaikkaa, niin käykää testaamassa Hill’s! :)

6 thoughts on “Uusi ravintolavinkki Helsinkiin

  1. Mahtavan näköistä!!? oon jo pitkään himoinnut dumplingseja, pitkälti Master Chef Australian syytä, näyttävät aina niin herkullisilta? osaatko sanoa, pystyykö tekemään pöytävarausta, pakko käydä testaamassa?

  2. Pitää ehdottomasti käydä jos joskus taas tulee Helsingissä reissattua! Siskoni herkkuruokaa Aasian ajoilta ja maistoin itse myös keväällä ensimmäistä kertaa KungFuKitchenissä. Nam!

    1. Hei kiva kuulla, eikun testaamaan sitten ensi kerralla Helsinkiin tullessa :)

      Ihanaa juhannusviikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *