Sunnuntai kotona

Heippa ja rentoa sunnuntai-iltaa! Oletteko te päässeet nauttimaan tästä ihanasta kesäsäästä tänään? Oma sunnuntaini on kulunut pääosin kotona sisätiloissa työskennellessä, mutta onneksi päivään on mahtunut myös pieniä hetkiä ulkosalla. Lähdimme heti aamusta poikaystävän vanhempien luo saatuamme extempore kutsun aamiaiselle heidän terassille – siinä auringossa päivän ensimmäistä kahvia hörppiessä oli hymy herkässä. Jäin myös lenkillä Telman kanssa ollessani hetkeksi istuskelemaan puistonpenkille nauttiakseni iholla tuntuvasta lämmöstä. Uhmaavat, että ensi viikolla tulee taas viileämpää, joten pakko ottaa ilo irti!

Kohta olen saanut tämän päivän työt tehdyksi, laitan läppärin kiinni ja lähden Telman kanssa Pyynikille kävelemään. Pistän jonkin rästiin jääneen podcastin korviin ja nautin vaan luonnosta ympärillä. Suunniteltiin poikaystävän kanssa myös mahdollisesti iltauintia järvellä, katsotaan toteutuuko se!

Koti3 Koti1 Koti2

Ei hitto – muistatteko Insta Storyjani seuraavat posliinipossun tarinan? Tuo poikaystäväni lapsuudessaan tekemä kröhöm kaunis koriste-esine on seilaillut asunnossamme paikasta toiseen possun lödyttyä jostain varastosta. Yritin viimeksi laittaa sen salaa piiloon, mutta jäin kiinni, ja nythän se sitten komeilee myös kuvassa ikkunalaudalla vasemmassa reunassa :’D

Koti4

Tässä sunnuntaihöpinöiden oheen muutama tänään kotoa napattu kuva. Mikäpäs tässä miljöössä on ollut työskennellä – siivottiin eilen koti lattiasta kattoon ja ostin tänään kuvaustarpeiden lomassa myös pitkästä aikaa tuoreita kukkia. Havahduin siihen, ettei pionien sesonki kestää enää kovinkaan kauaa, joten piti ostaa nippu näitä suosikkikukkiani edellisten pahasti kuivahtaneiden leikkojen tilalle. Koti näyttää erityisen ihanalta vaaleanpunaisten pionien koristamana :)

12 thoughts on “Sunnuntai kotona

  1. Kiitos Laura! Pionit ovat kyllä ihan lemppareitani, saisipa niitä ympäri vuoden. Tuon samettityynyn ostin aiemmin keväällä, tällaiset pienetkin yksityiskohdat tuo niin kivasti väriä vaaleaan sisustukseen :)

   Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

 1. Tää lienee epäsuosittu mielipide, mut mun mielestä toi possu on niiin söpö! Se jotenkin rikkoo harmoniaa just sopivasti ja on muutes sentään valkoinen!! Nimimerkillä, koetan-piilottaa-poikaystävän-mummolasta-otettua-kasari-ilmakuvataulua-ettei-se-päädy-seinälle :D I

  1. Hahah, ihana kommentti ? Tiedän tunteen, poikaystävänikin kuittailee aina välillä miten hänen eräs värikäs retrotaulunsa on kröhöm vaatehuoneen seinällä – eli paikassa joka on muiden silmien ulottumattomissa ?

 2. Mistä tuo aivan ihana sängynpääty on? Teillä on kyllä niin älyttömän kaunis koti Jonna!

  1. Se on Jotexin :) Voi kiitos kaunis – ollaan meidän kodista kyllä niiin onnellisia!

 3. Kysyisin sinulta tuosta teidän lankkupöydästä, että oletteko olleet tyytyväisiä? Onko pinta helppo pyyhkiä ja jääkö noihin rakoihin kuinka ruuan muruset? Onko jotain miinuksia tai plussia mitä on tullut käytössä vastaan? Olemme suunnitelleet samantapaisen pöydän teettämistä ja mietin tuota käytännöllisyyttä. Perheeseen tulee myös pian lisäystä, joten mietin kuinka tuo toimisi lasten kanssa. Sotkua kun tulee kuitenkin enemmän kuin aikuisten kesken. Ehkä tuohon meidän tulevaan pöytään kannattaisi hioa pinta hieman tasaisemmaksi jos se onnistuu.

  Kaunis koti teillä kyllä on! :)

  1. Ollaan oltu kyllä todella tyytyväisiä, pöytä oli ihan loistava hankinta! Ja ihana kun on kodissa jotain uniikkia ja vanhasta tehtyä, sellaista mitä ei kenenkään muun kodista löydy tismalleen samanlaisena :) Pinta on ollut yllättävän helppo pitää puhtaana, sain alkuun slaagin jos pöydälle kaatui jotain, mutta tuo on ilmeisesti käsitelty niin hyvin, ettei puu imaise heti mitään. Ja jos jostain on sattunut jäämään joku pieni tahra, niin pöydän pinta on niin eläväinen ja epätasaisen värinen, ettei tuossa kyllä erotu. Nuo raot on itse asiassa onneksi niin isot, että sieltä saa välistä pois tai muruset tipahtaa välistä lattialle, se kun voisi olla myös niin ahdas että jumahtaisi sinne rakoon. Mielummin kannattaa siis ehkä olla juuri isohkot raot kuin ihan pienet.

   En kyllä keksi mitään moitittavaa, kaiken kaikkiaan olemme super tyytyväisiä hankintaan :) Kiitos kaunis vielä kehuista ja onnea etukäteen perheenlisäyksestä! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *