Red Polka Dot Dress

Olin koko eilisen päivän aivan lomamoodissa, sillä poikaystäväni aloitti oman kesälomansa. Minä tietenkin myötäelin ensimmäistä lomapäivää ihan täysillä – ei sillä etteikö läppärin äärellä olisi ollut tekemistä ja erään kurssin viimeisen esseenkin deadline lähestyy vaarallista vauhtia. Paha kun toinen on lomalla, niin sitä kuvittelee voivansa itsekin unohtaa kaikki velvollisuudet :D

Vietettiin yhdessä tosi kiva kesäpäivä! Nukuttiin pitkään, lähdettiin keskustaan lounaalle, kierreltiin pikaisesti parissa kaupassa alennusmyynnit ja jatkettiin Laukontorille kahveille. Iltapäivästä pilvetkin kaikkosivat, joten haettiin Telma kotoa ja lähdettiin hetken mielijohteesta lähirantaan nauttimaan auringosta. Telma viihdytti itseään etsimällä mahdollisimman monta keppiä flexin säteeltä (viisi taisi olla lopullinen saldo) samalla kun me paistattelimme viltillä, eväinä torilta haettuja herneitä ja kirsikoita. Kotona nopea vaatteidenvaihto ja lähdettiin illaksi Riikan sekä tämän poikaystävän kanssa pizzalle terassille, siitä vielä jäätelöille. Ehdin avata läppärin ensimmäistä kertaa vasta myöhään illalla kotiin palattuamme – sinne jäi siis esseen kirjoittelut. Pahoin pelkään että niin jää tänäänkin hellesään myötä, mutta huomenna sataakin taas ihan antaumuksella, niin voi viettää koko päivän neljän seinän sisällä. On niitä yliopiston tehtäviä ennenkin tehty viime tipassa, niin miksikäs rikkoa kaavaa viimeistenkään kohdalla.

Mekko1 Mekko7 Mekko6 Mekko5

Dress / &Other Stories
sunglasses / Ray-Ban
bag / Ellos (sponsored, find here*)
sandals / Zara

Päälläni oli eilen sopivasti juuri kuvien punainen pilkkumekko, jota on tullut käytettyä paljon viime aikoina aina sään salliessa. Tämä on täydellinen kesäkolttu, joka on saanut hurjasti kehuja niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin (ja myös varmasti historian suurimman kysymysryöpyn Instagram Storyssa, mutta ei mikään ihme!). Ainoa miinus on kietaisumallin haastavuus tuulisella säällä, mutta ongelma on onneksi ratkaistu pienellä hakaneulalla. Ei tarvitse sitten pelätä Marilyn momenteja ;)

Photos: Mari / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

1 thought on “Red Polka Dot Dress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *