Juhannuksen jälkimainingeissa

Mitenkäs siellä ollaan selvitty juhannuksesta? Me palattiin eilen iltapäivästä takaisin Tampereelle, ja pientä väsymystä on viikonlopun jäljiltä ilmassa. Torkahdin meinaan sohvalle lähes samantien kotiin päästyämme. Oli taas ihan hillittömän hauska juhannus – meillä oli sama reilu kymmenen hengen porukka ja sama kauniilla järvimaisemalla varustettu mökki, jossa vietettiin pari yötä. Harmi vaan, etteivät säät oikein suosineet ja toivotun aurinkoisen juhannuskelin sijaan saimme perinteisesti hyytävää myrskytuulta ja sadetta. Toppatakeille, pipoille ja hanskoille tuli siis taas kerran käyttöä! Hieman kateellisena katsoin somesta, kuinka muualla Suomessa paistateltiin auringossa kesämekoissa ja bikineissä samalla kun värjöttelin itse villasukat jalassa :D

Juhannus1

Ei kuitenkaan annettu sään haitata, vaan pidettiin hauskaa siitä huolimatta. Meillä oli perinteen mukaisesti ohjelmassa kaksipäiväiset juhannusolympialaiset, joissa tunteet kuumenivat viimeistään musavisan kohdalla, kun säännöistä tuli erimielisyyttä. Hulvattomin laji taas on vuodesta toiseen hulahulavanteen pyöritys, joka aiheuttaa aina hilpeyttä etenkin porukan miespuolisten taidonnäytteiden osalta. Visasta innostuneena fiilisteltiin viikonlopun aikana monia vanhoja biisejä (Spotifyn Jonnet ei muista -lista on huikea tähän tarkoitukseen), grillattiin hyvää kesäruokaa, saunottiin ja pulahdettiin järvessä, naurettiin vatsat kipeiksi, istuskeltiin myöhään yöhön terassilla ja kuunneltiin ystävän kitaransoittoa mukana laulaen. Ihana juhannus kaiken kaikkiaan!

Juhannus4 Juhannus3

Lähes kolme päivää ilman läppäriä ja hyvin minimaalisella puhelimen selailulla teki hyvää, kamerakin unohtui koko viikonlopuksi laukkuun. Nyt on kuitenkin taas kiva palata takaisin arkeen (ja sitäkin enemmän juoksevan veden ja sähkön pariin, hehe), tälle viikolle on tiedossa kaikenlaista puuhaa. Valmistelen muuten huomiselle Telma -spesiaalia meidän pienen karvaturrin syntymäpäivien johdosta! Palataan siis sen kanssa, ihanaa alkanutta viikkoa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *