Dinner Outfit

Pistetään perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi ulos yksi yläilmoissa ikuistettu illallisasu. Tämän ehkä näittekin jo Madridin vlogissa – kiitos vielä tuhannesti kaikesta ihanasta palautteesta videota koskien! Tässä asussa kävin drinkeillä hotellin kattoterassilla ja syömässä reissumme ensimmäisenä iltana. Olen pitkään etsinyt tällaista valkoista siistiä mekkoa, joka sopisi niin arkeen kuin iltaankin – tämä oli kultaisine yksityiskohtineen ihan täydellinen! Olen ehtinyt käyttää mekkoa Madridin illastamisen lisäksi jo muutamissa muissa menoissa, joten oli kyllä hyvä löytö :) Mekkokelitkin näyttävät vaan jatkuvan ja sehän sopii meikäläiselle!

Olen viettänyt viime päivät Helsingissä työjuttujen myötä. On ollut kiva olla täällä taas useamman päivän visiitillä, niin olen ehtinyt nähdä paljon ystäviä ja perhettä. Siinä missä Tampereella mulla on paljon kotitoimistopäiviä ja saatan aika ajoin tuntea itseni vähän yksinäiseksikin, niin Helsingissä menoa riittää kyllä aina aamusta iltaan. Olen kuitenkin ammentanut näistä päivistä ihan hirveästi energiaa! Tänään vielä aamupäivästä yksi palaveri ja iltapäivällä koulutusta Asennemedialla, minkä jälkeen suuntaan takaisin Tampereelle. Ihanaa palata taas sinne näiden hulinapäivien jälkeen :) Viikonloppusuunnitelmatkin ovat vielä ihan auki, niin voi miettiä ohjelmaa sitten fiiliksen mukaan. Mitäs teillä on viikonloppuna tiedossa? Ihanaa perjantaita kaikille!

Dinner3 Dinner1 Dinner4 Dinner5 Dinner2

Dress / Zara
earrings / &Other Stories
shoes / &Other Stories
bag / Gucci

You might have seen a glimpse of this outfit if you watched my vlog from Madrid! We took a few photos of this dinner look as well so I thought I’d share these too. I found this dress just before my trip and I’ve been looking for a white dress like this for so long. I like it how it can be worn in different occasions – I’ve already had this on me for two dinners, a day at the city and so on. Love versatile pieces like this! What do you think of the look? And how cool is the background – this is the view from our hotel rooftop where we had drinks before the dinner.
Photos: Essi / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *