A New Wallet

Mulla on välillä tapana jäädä miettimään hankintoja todella pitkäksikin aikaa, etenkin jos on kyse jostain vähänkään arvokkaammasta jutusta. Se on tietysti hyvä piirre, sillä näin säästyy hutiostoksilta (vaikka maku voikin joskus vuosien myötä muuttua), eikä tule hankittua mitään hetken mielijohteesta. Tällä kertaa kiikarissa on ollut uusi korttilompakko, joka on ollut ostoslistallani jo yli vuoden. Olin selaillut vaihtoehtoja nettikaupoista ja poikennut aina reissussa ollessani eri liikkeissä toiveikkaana etsien sellaista yksilöä kuin halusin. Metsästin pienikokoista ja erityisesti ohutta korttilompakkoa, jossa olisi kuitenkin jokin suljentamekanismi ja pieni osio kolikoille – osoittautui yllättävän vaikeaksi löytää!

Lopulta kuitenkin tärppäsi, kun päätin käydä Helsingissä ollessani taas kyselemässä Luxbagilta. Sain eteeni Guccin uuden Petite Marmont Snap Card Casen, jota en ollut nähnyt missään aikaisemmin – juuri tällaista olin etsinyt! Toki tälläkin kertaa jäin miettimään yön (tai kahden) yli ja palasin myöhemmin viikolla ostamaan lompakon. Nyt ei tosin enää tarvinnut tehdä ajatustyötä sen suhteen raaskiiko ostaa, kun oli vuoden verran jo etsinyt :D Onneksi jätin viimeksi Madridissa ollessani yhden yksilön liikkeeseen, kun en ollut ihan satavarma, sillä tässä taas oli kaikki kohdallaan.

Lompakko1 Lompakko2

Aiemmin käyttämäni ihan perinteinen card case on käynyt ahtaaksi, kun on kaikenlaista korttia aina henkilökohtaisista firman korttiin, henkkareihin ja etukortteihin kaikista kuiteista ja kolikoista puhumattakaan. Tässä on kompaktissa paketissa hyvin tilaa kaikelle. Enkä toki pane pahitteeksi tuota Guccin kaunista nahkaa ja kultaisia yksityiskohtia :) Ihan täyskmppi siis!

14 thoughts on “A New Wallet

  1. Eikö! ? Haaveilin ensin punaisesta korttilompakosta, mutta mustaan ei ainakaan kyllästy, joten varmasti hyvä valinta!

 1. Nappi valinta! Olenki odottanut, koska ig-storyssä vilahtaneen pussin sisältö paljastuu. Wau!
  Mukavaa viikonloppua! :)

  1. No eikös! Tässä on 7 korttipaikkaa plus yksi tasku, jota käytän kuitelle tms lappusille, mutta toki sitäkin voisi halutessaan käyttää korttipaikkana :)

 2. Vitsit tuo on täydellinen ja erilainen! ? Harmi, kun sitä ei tunnu netistä löytyvän mistään.. Minkä hintainen tuo oli ja muistatko jäikö Luxbagiin vielä näitä? ?

  1. No eikö vaan, mustakin malli on täydellinen! Netistä en itsekään tätä ole mistään bongannut, mutta tämä on vasta syksyn mallistoa, niin varmasti tulossa. Hintaa oli 290€, Luxbagin tilanteesta en osaa valitettavasti yhtään sanoa kun jo pari viikkoa sitten ostin omani, niin kannattaa olla sinne suoraan yhteydessä ☺️

 3. Hei onpa ihan super näppärä! En ookkaan tätä mallia nähnyt ennen, sopivan pieni suuri lompakko :)
  Ja Guccin nahasta ei voi kyllä pahaa sanoa <3

  1. No sanos muuta, just tällaista etsin! Koitin kanssa metsästää punaisena ensin, mutta ainakaan tähän hätään ei ollut saatavilla kuin mustaa, mutta onhan tääkin tosi nätti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *