Viime viikolla…

Heei ja kivaa maanantaita! Miten teidän viikonloppu meni? Itselläni tuli pidettyä huomaamatta muutama päivä blogivapaata, kun vietettiin viikonloppua Helsingissä. Läppärillä työskentely jäi siis kovin vähäiseksi, mutta tulipahan nautittua huikeasta kesäsäästä ja läheisten seurasta ihan täysillä. Tässä muutamia randomjuttuja viime viikolta :)

Viikko1

Viime viikolla…

…aloitin aamun torikahveilla – jopa kaksi kertaa. Kävin ensimmäistä kertaa alkuviikosta poikaystävän kanssa ennen hänen töitään ja tästä sai niin hyvän startin päivään, että sovin tänne kahvit vielä loppuviikostakin. Laukontorilla oli ihana fiilis ja Telmakin nautti, kun sai muilta torikahvittelijoilta huomiota ja rapsutuksia.

…katselin mielettömän kaunista auringonlaskua kello yhdentoista aikaan. Suomen kesä ja valoisuus on niin parasta!

…lueskelin teidän Tampere-vinkkejä, huippua miten moni jaksoi rustata ideoita kesätekemiseen! Eipä voi ensi kerralla valittaa, ettei keksi mitään tekemistä, kun on listalla kymmeniä eri ideoita. Kommenttiboksista on ihan varmasti iloa muillekin kuin vain itselleni :)

…söin kesän ensimmäiset Helsingin Jäätelötehtaan jädet ja Skifferin Liuskaluodon pitsat. Mattolaiturikin tuli samalla reissulla korkattua!

Viikko4

…kuulin ensimmäistä kertaa ASMR-ilmiöstä. Riikka kertoi mulle tästä yhtenä iltana terassilla ollessamme ja näytti joitakin ASMR-videoita Youtubesta, enkä voinut lainkaan käsittää niitä (tai sitä miten tynnyrissä olen elänyt, etten ole kuullut näistä aikaisemmin) :D Mikin hipelöinti ja salaperäinen kuiskailu saa itseni lähinnä kiusaantuneeksi, mutta ehkä en vaan ymmärrä, haha.

…nauhoitin viimeisenkin graduhaastattelun, vihdoin! Helpottunut fiilis, että edes yksi vaihe gradun osalta on ohi, sitten voikin keskittyä itse tekstin naputteluun.

…otin lounaan parina päivänä ulos rantaan – toisena päivänä eilisen salaatinjämät, toisena taas pidin lounasbreikin Marin kanssa ja haettiin sushit. Nautin kyllä suunnattomasti siitä, että asumme näin lähellä luontoa ja rantaankin on lyhyt matka.

…kävin siskonpojan synttäreillä ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa kaikkia sisaruksiani sekä tädin pieniä kullannuppuja. Liikuttavinta oli siskonpoika sonnustautuneena lahjaksi saamiinsa poliisivermeisiin – virkamerkki ja radiopuhelin oli niin kovia juttuja :’)

Viikko2

Ihanaa uuden viikon alkua!

4 thoughts on “Viime viikolla…

    1. Pistä Youtubeen ASMR, niin näet mistä videoissa on kyse :D Ne ovat siis sellaisia rauhoittavia esimerkiksi nukahtamiseen käytettäviä videoita ja ilmeisen suosittuja sellaisia, vaikken itse ilmiötä ymmärräkään ? Mutta hyvä etten ole ainoa, joka ei ole näistä kuullut aikaisemmin, haha!

      1. Mulla ei nappaa ne videot, joissa puhutaan tai esim roolipelataan, mutta sellaiset puhumattomat joissa ei oo puhetta vaan pelkkiä ääniä on tosi rentouttavia! En koskaan katso niitä vaan kuuntelen silmät kiinni. Lisäksi ehdottomasti pitää olla kuulokkeet että kuulee sen vaihtelun kummalta puolelta ääni kuuluu. Toimii mulla paremmin ku jotku meditaatiovideot ennen nukkumaanmenoa :)

        1. Mietinkin itse asiassa, että ehkä pelkillä äänillä ja ainoastaan kuuntelemalla tuo voisi toimia, mutta jotenkin en vaan puheen kera syty noille ? Täytyisi varmaan kokeilla joskus rentoutukseen, ennen kuin voi huudella, hehe. Eihän nuo ihan turhaan ole supersuosittuja, vaan tuntuvat monilla toimivan nukahtamiseen ja rentoutukseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *