Sivuraitaa

Sivuraitatrendiä alkoi näkyä kevään tullen, mutten erityisemmin kokenut sitä omakseni. Tyylitaiturit saivat kyllä pöksyt näyttämään hyviltä asuissa, mutta en edes harkinnut hankkivani vastaavia itselleni, joten annoin trendin lipua ohitseni. Näin ajattelin, kunnes törmäsin näihin valkoisiin, klassisemman mallisiin sivuraidalla varustettuihin suoriin housuihin. Malli tuntui jo ajatuksena huomattavasti kotoisammalta kuin verkkarihenkiset tai leveälahkeiset, mutta raita tuo kuitenkin kivasti sporttisuutta. Kaiken lisäksi housut ovat supermukavat päällä, näissä on siis kaikki kohdallaan! Pakko tosin sanoa, että kaltaiselleni sottapytylle valkoinen väri housuissa on kyllä todellinen uhka – miten on mahdollista että heti ensimmäisellä käyttökerralla sain aikaan kolme tahraa? :D

Keltainen on muuten yksi väreistä, jota ei löydy paria vaatekappaletta lukuunottamatta paljoa kaapistani, mutta tänä keväänä se on alkanut kiinnostaa yhtäkkiä enemmän. Nimenomaan tällainen lämmin vähän sinapinkeltainen sävy, jota housujen raidassakin on. Löysinkin vaatekaapistani vanhan samanvärisen puseron, joka yhdistyi minusta loistavasti housujen kanssa. Nyt asusta saisi kyllä jättää nahkatakin suosiolla pois, huh!

Side1 Side2 Side4 Side3 Side5

Leather jacket / All Saints
blouse / Gina Tricot
trousers / Zara
bag / Givenchy
shoes / Flattered

Photos: Viena K / Edit by me

2 thoughts on “Sivuraitaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *