Sinivalkoista kirsikkapuistossa

Olipas juhlientäyteinen viikonloppu! Perjantai-ilta meni rennosti ihan vaan kotosalla, mutta lauantaille ja sunnuntaille riittikin sitten ohjelmaa. Ensin juhlittiin lauantaina Marin tupareita – oli ihanaa kun aurinko paistoi Marin asunnon isolle parvekkeelle koko illan, siinä tarkeni istuskella kesän ensimmäisiä apeorl spritzejä siemaillen. Sunnuntaina taas oli vuorossa vähän toisenlaiset kekkerit, kun olimme pienen tyttövauvan ristiäisissä. Tällaiset juhlat ovat aina aivan erityisen ihania, ristiäisissä on ihan oma suloinen tunnelmansa <3

Nyt kuitenkin polkaistaan taas maanantai ja uusi viikko käyntiin. Nämä kuvat on otettu viikko sitten, kun kävin Helsingissä ollessani siskoni ja siskontyttöni kanssa ihastelemassa Roihuvuoren Kirsikkapuiston kukkaloistoa. En ollut käynyt täällä muutamaan vuoteen, mutta nyt kukinta osui sopivasti Helsingin visiitilleni, joten olihan sinne päästävä. Vaaleanpunainen puisto oli kyllä niin mahdottoman kaunis, nythän tämä vain pienen hetken kestävä kukinta on jo ohi. Helle se sen sijaan vaan jatkuu, joten mekot ovat vaatekaapissa yhä ahkerassa käytössä, ai että! Ihanaa alkanutta viikkoa teille :)

Cherrytrees1 Cherry5 Cherry3 Cherrytrees2

Dress / H&M
bag / Gucci
sunglasses / Ray-Ban
shoes / Flattered (sponsored)

2 thoughts on “Sinivalkoista kirsikkapuistossa

  1. Ai että miten kaunis mekko! ? Sinivalkoraita iskee kyllä tänäkin vuonna ja tää mekko näyttää aika täydelliseltä kesävaatteelta!

    1. Kiitos Pinja, tämä oli kyllä kiva löytö kesään ? Sinivalkoraita näyttää tosiaankin tänä kesänä jotenkin erityisen raikkaalta. Kivaa viikon alkua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *