Puhelimeen tallentuneita

Puhelin1

1. Säät ovat koko loppuviikon olleet ihan mielettömiä, joten lämmöstä on koitettu ottaa kaikki ilo irti! Tässä nautiskelemassa ilta-auringosta Rosendahlin kallioilla. Kello oli jo yli kahdeksan, mutta aurinko porotti edelleen lämpimästi – ilmassa oli todellakin oikein kunnolla kesän tuntua. Oli muuten hauska kuunnella poikaystävän tarinoita Rosendahlin rannalta hänen nuoruudestaan. Kuulemma tänne tultiin nuorena aina juhlimaan koulujen loppumisia, selvästi Tampereen Hietsu siis!

2. Viime päivien asuni – farkkushortsit, tennarit ja jokin pusero tai college. PA-RAS-TA että tarkenee näin vähällä varustukselle, kyllä on paljaita sääriä ja shortsikelejä ollut ikävä!

Puhelin2

3. & 4. Kävin tällä viikolla päivävisiitillä Helsingissä palaverin ja Asennemedian uuden toimiston avajaisten merkeissä. Mitkä tarjoilut, puitteet ja tietysti huiput typpit! Kyllä siellä kelpaisi Etelärannan merimaisemia parvekkeelta katsellessa työskennellä, aika mieletön toimisto näkymineen sisustuksineen kaikkineen. Oli tietysti myös niin hauskaa nähdä kaikkia taas pitkästä aikaa. Ja hei, tuo kuvan oikeanpuoleinen mimmi on syy sille, että näin upea yhteisö on aikoinaan perustettu – Ulla oot super!

Puhelin3

5. Hellepäivinä mua ei voisi yleensä vähempää kiinnostaa lähteä salille, mutta yhtenä iltana poikaystävä sai kuin saikin houkuteltua mukaansa treenaamaan. Ja hyväähän se tietysti teki! Mentiin vasta yhdeksän aikoihin, jolloin auringosta oli ehtinyt nauttia jo ihan tarpeeksi ja salikin sopivasti hiljentynyt. Funny fact, nuo Under Armourin trikoot ovat oikeasti caprit, mutta itselleni ihan normihousumittaiset.

6. Balanssi kohdillaan, hehe ;) Helsingissä ollessa kävin pitkästä aikaa ohikulkumatkalla Brooklyn Caféssa, en tiennyt että kahvilan tilat ovat nykyään paljon isommat. Tänne supersympaattiseen kahvilaan on palattava uudelleen ajan kanssa, nyt kun kipaistiin vaan kahvit mukaan. Brooklyn Cafen kuppikakut ovat taivaallisia!

Puhelin4

7. Ruudut on edelleen pop! Viime päivinä ei ole kyllä paljoa bleisereitä tarvinnut, mutta ehkä ensi viikolla voisin ottaa tämän Anine Bingin Gina Tricotille suunnitteleman bleiskan taas käyttöön.

8. Mikä siinä on, että koiran on pakko makoilla siinä aurinkoisella pläntillä, vaikka on ihan hiki hatussa kieli pitkällä. Sama homma oltiin sitten sisällä tai ulkona, toinen selvästi rakastaa aurinkoa :D

Samanlaisia aurinkoisia hetkiä luvassa myös tänään, kun lähdetään käymään mökillä poikaystävän kanssa. Olen odottanut tätä niin pitkään, ihanaa päästä grillaamaan ja nauttimaan luonnosta. Ihanaa sunnuntaita teillekin! :)

8 thoughts on “Puhelimeen tallentuneita

 1. Heips, mulle iskenyt älytön farkkushortsi-kuume näin lämpimien ilmojen myötä. Uudet pitäis siis saada haha :D nuo sun näyttäis väritykseltään ja pituudeltaan aika sellaselta mitä oon etsimässäkin. Minkä merkkiset ne on?

  1. Heippa! Farkkushortsit on kyllä ihan must kesälle ? Itsekin metsästin tovin hieman pidempilahkeista mallia, nämä on Leviksen 505C -shortsit, omani ostin Tampereen Inch Storesta ☺️

  1. Kiitos, se oli löytö omasta kaapista kun kaipasin yksien housujen pariksi juuri keltaista ☀️ Tämä on siis jo vanhempi pusero Ginasta, mutta esimerkiksi Zaran netissä katselin juuri samansävyistä ☺️

 2. Moi. Meidän mäyris on samanlainen, kun ensimmäinen auringonsäde tulee sisälle, niin se on heti siinä. Sama myös kun poltamme takkaa, niin koira pötköttää metrin päässä takasta, ja on muuten oikeasti kuuma koira. Itse hyvä kun pystyy paljain jaloin ohi menemään kun lattia menee niin lämpimäksi.

  1. Hahah, voi että ? On ne hassuja otuksia, sitten kuitenkin pakko läähättää ihan kieli pitkällä. Rapsutuksia teidän mäyrikselle!

 3. Haha meilläkin koira makaa aina kotona just siinä mihin aurinko paistaa :D

  1. Kuulostaa tutulta, haha! On ne hölmöjä, mutta mikäs siinä auringossa makoillessa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *