Monica-kaappia ja sipsihulluutta

Blogeissa on jonkin aikaa pyörinyt 7 syntiäni -kysely, ja kaikenlaisten listojen ja haasteiden rakastajana tartuin minäkin tähän. Kuvituksena Marokon La Mamounia -hotellilla napattuja kuvia – nämä ovat yhdet reissun suosikkikuvistani. Kiertelimme hotellin aluetta ja bongasimme tämän lokaation ihan sattumalta, eikä muuten ollut ruuhkaa muista oman kuvansa haluavista, kuten muilla hotellin suosituilla spoteilla. Sain siis pyörähdellä mekossani pylväiden välissä ihan omassa rauhassa! Nyt kuitenkin niihin synteihin, huikkailkaa jos tunnistatte itsenne jostain näistä.

Marokko1

Herkuttelusyntini…

No ne on ne sipsit! Olen hulluna sipseihin ja ne ovat viikonloppuherkkuani, jos ei nyt ihan joka viikonloppu niin melkein. Tämän hetken suosikkejani ovat Taffelin Kartano Merisuola & Balsamico sekä Earth Controlin Balsamico & Tomato -sipsit, molemmat ovat niiin hyviä. Tätä kirjoittaessani harmittaa, ettei kaapissa ole viikonloppupussia, höh.

Ihonhoitosyntini…

Hoidan ihoani tunnollisesti kotona, mutta olen tosi huono käymään kosmetologilla. En edes muista, koska olisin viimeksi käynyt kasvohoidossa – niin kauan siitä on! Nytkin olen koko kevään ajatellut, että pitäisi varata aika, mutta toisaalta minulla ei edes ole vielä mitään luottohoitolaa Tampereella, niin en oikein tiedä minne mennä. Vinkkejä sillä saralla otetaankin mieluusti vastaan!

Marokko3

Siivoussyntini…

Vaatehuone, mai gaad… Kotona saattaa olla muuten yleisesti ihan siistiä, tavarat kutakuinkin omilla paikoillaan ja niin edelleen, mutta auta armias jos kurkistat vaatehuoneeseen. Sinne on “Monica closetin” tapaan tungettu kaikki, mille ei ehdi tai jaksa etsiä omaa paikkaa. Yleensä vaatehuone on myös tupaten ahdettu pahvilaatikoita, jotka odottavat kierrätykseen viemistä tai uudelleenkäyttöä. Muitakin siivoussyntejä kyllä löytyy, kuten se etten ole tarkka vaikkapa listoihin tai ovenkarmeihin kertyvistä pölyistä, kröhöm. Tämä on selvästi syntisin kohta listalla, haha!

Hiussyntini…

Varmasti lämpölaitteiden käyttö. Aina kun pesen hiukset myös föönaan ne kuiviksi, sillä ilman föönausta tukkani elää ihan omaa elämäänsä. Lisäksi käytän usein suoristusrautaa hiusten kihartamiseen. Tukkani voi onneksi hyvin, mutta lämpölaitteet nyt harvemmin tekevät kenenkään hiuksille hyvää.

Ystävyyssyntini…

Asuessani toisessa kaupungissa kuin suurin osa ystävistäni, on haastavaa pyrkiä näkemään mahdollisimman monia aina Helsingissä käydessäni. Välillä pitäisi myös muistaa useammin laittaa ystäville viestiä ja kysyä, mitä sulle kuuluu. Sitä nimittäin saattaa helposti kuvitella esimerkiksi somea selaamalla olevansa kartalla siitä mitä toisen elämässä tapahtuu, mutta toiselle henkilökohtaisesti osoitettu viesti tai vaikka puhelu merkitsee hurjan paljon.

Marokko2

Dress – Y.A.S (find here* on sale)

Pukeutumissyntini…

Ryttyiset vaatteet! Olen maailman laiskin silittämään, inhoan koko vempeleen esiin ottamista, silityslaudasta nyt puhumattakaan. Monesti katsonkin kurttuja vaatteissa hieman sormien läpi, enkä ole ihan niin justiinsa -tyyppi, mitä tulee sileisiin vaatteisiin. Mulla on ystäviä, joiden vaatteissa ei ikinä ole rypyn ryppyä, ja välillä toivoisinkin omaavani edes ripauksen heidän tarkkuuttaan tässä asiassa :D

Parisuhdesyntini…

Tämä oli vaikein kohta miettiä, mutta ehkä joskus pitäisi olla enemmän läsnä. Olen kyllä parantanut tapojani poikaystävän huomautettua joskus suhteemme alkuaikoina puhelimen käytöstä, ja onneksi huomautti. Nykyään pyrin välttämään iltamyöhään läppärin äärellä työskentelyä ja puhelimen ruudun tuijottelua, jotta voin keskittyä paremmin toiseen.

12 thoughts on “Monica-kaappia ja sipsihulluutta

  1. Voi, aivan ihana kommentti! Kiitos Saranda <3 Enkä voi todeta kuin että samat sanat, olen silloin tällöin eksynyt blogiisi ja lueskellut tekstejäsi - kuvissasi vilisevä valloittava hymykin kyllä jo kertoo paljon, hih. Onnea muuten myös tuoreelle hääparille ?

   Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

 1. Nää haastepostaukset on hauskoja! Vinkkinä ryppyisten vaatteiden estoon on se, että kuivaa ja säilyttää vaatteet henkareissa. Mun vaatehuoneen pelasti se, että otin sieltä suurimman osan hyllyistä pois ja laitoin niiden tilalle vaaterekin, johon asetin melkein kaikki yläosista ja mekoista, sekä helposti ryppyyntyvät housut. Lisäksi hankin vaatehöyrystimen (mulla on Philipsin Steam&Go ja se on toiminut hyvin), jolla on helppo ja älyttömän nopea saada vaatteet suoraksi, jopa ennen aamuvuoroa! :D Kivaa kesää!

  1. Kiva kuulla, näitä on kyllä hauska tehdä silloin tällöin! Hitsit kun meillä on vähän huonosti säilytystilaa, mikä on asunnon ainoa miinus. Vaatehuone on toki suhteellisen iso, mutta siellä olevat hyllyt ovat kaikki käytössä, niin ei voi raivata enempää tilaa henkaripaikoille. Vaatekaapissakin on aika hintsusti henkaritilaa, kun on miehenkin kaikki kauluspaidat sun muut, mutta olen yrittänyt laittaa kaikki helposti rytistyvät mekot ja puserot henkareille. Ja tuo höyrystin, viimeksi tänään etsin sitä Prismasta, mutta se on aina loppu! Se on ollut ikuisuuden ostoslistallani, pakko kohta tilata netistä jos ei kaupoista onnista :D

   Kiitos samoin ihanaa kesää! :)

 2. Voi apua, voin samaistua melkeinpä jokaiseen kohtaan :D Sipsit, ryttyiset vaatteet, läsnäolo, kosmetologikäynnit, kavereille tekstarit… Mutta ryttyisiin vaatteisiin mulla on sulle kuule ratkaisu :D Me ostettiin Prismasta höyrystin! Sillä on niiiin paljon näppärämpi, nopeampi ja ennen kaikkea hauskempi silittää vaatteita! Ihan yhtä sileitä ei sillä saa kuin raudalla, mutta tarpeeksi sileät kyllä. Suosittelen! :D

  1. Hehe hauska kuulla! :D Voi tiedätkö tuo höyrystin on ollut ostoslistallani niiin kauan, se olisi ratkaisu silitysvihaani, mutta se on ollut joka kerta Prismasta loppu (viimeksi tänään toiveikkaana kurkkasin). Nyt on kuitenkin kyllä pakko laittaa se netistä pian tilaukseen, vaikuttaa niin kätevältä!

 3. Suosittelen Tampereen läheltä Valkeakoskelta Helkanhelmeä kasvohoitoon. Aivan huippu paikka luonnon rauhassa ja Sini on todella kovan luokan ammattilainen. Autolla pääsee helposti. ?

 4. Kauneus ja hyvä olo Ruut Inkilä Hatanpäällä on super ihana paikka! Ruut on mielettömän rauhallinen ja lempeä tyyppi ja tekee työnsä ammattitaidolla :)

 5. Tosi kiva postaus! :) oon kans ite aina inhonnu silittämistä mut eipä oo ollu vaatteet enää ryppysinä sen jälkeen kun tuli hommattua vaatehöyrystin. Ihan paras ostos! Vaatteet siliää hetkessä eikä tarvi enää kaivaa silityslautaa esiin :)

  1. Ihana kiitos Laura, kiva jos tykkäsit! Tiedätkö mulla odottaa nyt vihdoin postissa se höyrystin, kun laitoin juuri näiden kommenttien inspiroimana sen lopulta tilaukseen ? Täytyy tänään kipaista se ja sitten oikein odotan silittämistä!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *