Lunch @ El Fenn

Marokkojuttuja on vielä joitakin jäljellä, vaikka reissusta onkin kulunut jo tovi. No, ette toivottavasti ainakaan ehdi kyllästyä, kun näitä tulee tällä tavoin ripotellen muiden postausten seassa ;) Halusin tehdä oman postauksensa yhdestä Marrakechin ravintolavinkistä, kun kuvia paikasta oli tallentunut niin monta, joten täältä pesee taas pientä väripläjäystä.

Elfenn2 Elfenn9 Elfenn4 Elfenn6

Vietimme yhden kokonaisen päivän kaupunkia tutkien ja eri nähtävyyksillä käyden, joten söimme myös lounaan villamme sijaan keskustassa. Olimme varanneet etukäteen pöydän El Fennistä, josta olin kuullut kovasti etukäteen kehuja. El Fenn on ehkä tullut monella vastaan Instagramissa – kyseessä on tunnettu riad, jonka kattoterassilla on myös ravintola. Kompleksin suuruutta on vaikea käsittää ulkoa päin, sillä kadulle näkyy vain pieni El Fennin putiikki, josta sukelletaan sisälle ja kerroksia ylöspäin kapuamalla päästään itse ravintolaan.

Tunnelma kattoterassilla oli ihana, palvelu tosi ystävällistä ja sisustus tyylikästä. Ruoka taas on modernin marokkolaista, ja lounaalla ideana on tilata set menu, joka sisältää jaettavan alku- ja pääruuan sekä jälkkärin. Hinta per nassu (35 dirhamia) kuulosti alkuun tyyriiltä lounaasta ja toki se onkin etenkin verrattuna Marrakechin hintatasoon muuten, mutta ei kyllä kaduttanut! Kivan fiiliksen lisäksi ruoka oli nimittäin todella hyvää, tänne olisi mielellään voinut palata vielä illastamaankin. Pöytävaraus on must, sillä ainakin sesonkiaikaan kaikki pöydät olivat täynnä ja ravintola koko ajan täynnä lounastajia. Kaiken kaikkiaan suositus El Fennille!

Elfenn3 Elfenn8 Elfenn5 Elfenn7

2 thoughts on “Lunch @ El Fenn

  1. Moikka! :)
    Sun tyyli on ihanan naisellinen ja inspiroiva!
    Mistä mahtaa olla peräisin Marokon postauksessa vilahtanut keltainen röyhelöinen paita? Aivan ihana!

    1. Heippa Ronja! Voi kiitoksia, ihana kuulla että tykkäät tyylistäni :) Paita on jo viime vuodelta Gina Tricotista, joten ei ole valitettavasti enää saatavilla. Nyt tuollaista samaa keltaisen sävyä on kuitenkin näkynyt taas kaupoissa, joten toivotaan että tärppäisi jostain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *