Lempijuttuja kesään

Viimeisten viikkojen aikana on tullut kiire kaivaa kaapista esiin niin kesämekot kuin kevyemmät takitkin. En pääse yli, miten upea kesän aloitus tämä toukokuu on ollut! Kotoa ulos lounaalle suunnatessa tuntuu absurdilta lähteä ovesta ulos ilman minkään sortin pitkähihaista, ja topissa ja hameessakin on tullut kuuma. Harvinaista herkkua täällä Suomessa, mutta nyt nautitaan täysillä! Tässä muutamia suosikkijuttujani kesään :)

Summer2

2 x Flatteredin avokkaat

Löysin ruotsalaismerkki Flatteredin viime kesänä saatuani heiltä nuo mustat nahkaiset loaferit. Nämä Alexandrat* ovat valehtelematta parhaat omistamani avokkaat, käytin näitä taukoamatta koko viime kesän! Ja sen ehkä näkeekin, vaikka kengät ovat muuten säilyneet täydellisessä kunnossa ahkerasta käytöstä huolimatta, niin askellukseni on jotenkin erikoinen, kun saan herkästi nuo päädyt kulumaan. Flatteredin kengät ovat niin hyvät jalkaan, olen kävellyt näillä reissuissakin pitkiä matkoja. Nyt mustat ovat saaneet seurakseen nuo punaiset mokkanahkaiset Lindat*, en malta odottaa että pääsen yhdistämään nuo farkkujen lisäksi kesämekkoihin.

Summer1

Kesämekot

No ne kesämekot, ah! Vaikea kuvitella, että muutama vuosi sitten omistin vaan muutaman hassun mekon, joita käytin lähinnä niitä vaativissa juhlatilaisuuksissa. Minusta on lähivuosien aikana kuoriutunut mekkotyttö, ja sitä myöten kaappiinkin on muuttanut useampia myös arkikäyttöön soveltuvia mekkoja. Punainen printtimekko on &Other Storiesilta viime kesältä (löytyy kyllä yhä nettikaupasta) samoin kuin pilkullinen Zaran, sinivalkoraidallinen pidempi kietaisumekko taas on uusi löytö H&M:ltä.

Summer4

Aurinkolasit

Kesään kuuluu olennaisesti tietenkin myös aurinkolasit! Nämä kolme mallia ovat tämän hetken lempparini – Ray-Banin Clubroundit*, Wayfarerit* sekä Clubmasterit*. Taidan olla aika vahvasti team Ray-Ban, silloin tällöin käytän muidenkin merkkien aurinkolaseja, mutta lähes joka päivä ulos lähtiessäni huomaan tarttuvani joihinkin näistä kolmesta laseista.

Summer3

Kesäiset huulipunasävyt

Käytän huulipunia ympäri vuoden, mutta kesää kohti sävyt muuttuvat nudesta enemmän kevyesti pinkkiin tai punaiseen taittavaan. Huulipuna freesaa ilmeen hetkessä ja tekee aina koko asustakin mielenkiintoisemman. Nämä ovat tämän hetken lemppareitani (sen täydellisen nudepunan lisäksi) – vasemmalta oikealle Estée Lauderin uusi Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor -nestemäinen puna sävyssä Ripe*, Diorin Addict Lipstick korallinpunaisessa sävyssä Triable (tätä menossa jo toinen hylsy muutaman kesän jälkeen), Lancômen kirkkaanpunainen Caprice*, sekä kevyemmän värin antava Clarinsin Instant Light Lip Balm Protector.

*saatu tuote / sponsored product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *