Kesän ensimmäinen mökkireissu

Viikko sitten sunnuntaina päätettiin poikaystävän kanssa lähteä nauttimaan kesäpäivästä mökille. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja asteet kohosivat hellelukemiin, joten mikä olisi ollut parempi tapa viettää päivää, kuin mökillä luonnon rauhassa. Niin rentouttavaa, kun missään ei näy ristinsielua ja ainoat korviin kantautuvat äänet ovat lintujen viserrys sekä laineiden liplatus laituria vasten. Grillattiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä ja vitsit miten hyvältä ruoka maistui ulkona nautittuna, tätä on ollut niin ikävä! Loput ajasta makoiltiin vaan laiturilla ja fiilisteltiin sitä, että ollaan vasta toukokuun puolivälissä ja meitä hellitään tällaisilla keleillä. Ollaan me suomalaiset tämä tottavie ansaittukin pimeän ja kylmän talven jälkeen.

Olisi ollut kiva jäädä mökille myös yöksi ja käydä saunomassa (poikaystävä uskaltautui kyllä heittämään talviturkin, itse tyydyin vilukissana vaan kastamaan varpaat), mutta meidän oli kuitenkin palattava illaksi takaisin kaupunkiin. Paluumatkalla käytiin viemässä äitienpäiväkukat ja juomassa kahvit poikaystävän mummun luona. Onneksi tänne mökille on vaan tunnin ajomatka, niin pystyy tekemään tällaisia päivävisiittejäkin – tänä kesänä olisikin tarkoitus päästä näihin maisemiin hieman useammin :) Ja juhannuksena sitten perinteisesti isolla porukalla, jeejee!

Cottage5 Cottage3 Cottage4 Cottage6 Cottage2 Cottage1

8 thoughts on “Kesän ensimmäinen mökkireissu

  1. Ihania kuvia! ? saakohan noita leviksen shortseja ja valkoista toppia enää mistään? Mitkä mallit ne on?
    Piia

    1. Kiitos Piia! ? Shortsit ostin tuossa joku kuukausi sitten Tampereen INCH -liikkeestä, heillä on verkkokauppakin, mutta shortseja näkyy olevan tällä hetkellä enää yhtä kokoa, http://inchstore.com/product/naisten-levis-505c-farkkushortsit. Tuosta kuitenkin näet shortsien mallin, jos ei koko tärppää. Toppi taas on Samsoe & Samsoen, tätä Mano-toppia on kyllä aina mallistossa, mutta valkoista en ole nyt itse nähnyt. Tässä kuitenkin toppi muissa väreissä, https://www.boozt.com/fi/fi/samsoe-samsoe/mano-top-9693_16047730/16047735?navId=61546&group=search_brand&position=1000000 :)

    1. Se on kyllä ihan parasta, Suomen kesää ei voita mikään ? Hehe, vekkuli oli hyvä sana kuvaamaan! Telma oli kyllä ihan onnessaan mökillä, kun sai kirmata vapaana ja löytyi paljon käpyjä ja oksia rouskutettavaksi.

  2. Kivoja kuvia ja upeat mökkimaisemat! Ilmojen ollessa tällaiset, on kyllä itsellänikin mökkeilykuume korkealla. Tutulla on onneksi mökki jossa saamme käydä omistajan luona vierailulla, mutta valitettavasti yökyläilyt jäävät korkeintaan kahteen, yleensä yhteen kertaan kesässä kun tuttavan menojen mukaan tietysti mennään (niin ja säiden…) eikä sielläkään nyt viitsi alvariinsa toisen luona roikkua, haha. :D

    1. Kiitos Tanja! Voi ymmärrän, tällä kelillä sitä kyllä paistattelisi mökin laiturilla mielellään vaikka joka päivä :D Onneksi on kuitenkin edes jotain mahdollisuuksia päästä mökkeilemään kun on tuttavien mökki, ettei ole ihan puilla paljailla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *