Cargo Jacket Love

Pari kesää sitten ihastuin palavasti vihreään cargotakkiin ja löysinkin omani, jota on tullut sittemmin käytettyä ahkerasti keväisin ja kesäisin. Nyt kyseinen takki on tosin kröhöm hieman piukka päälleni, eikä istu enää kovin hyvin, joten olin pohtinut hankkivani uuden tilalle. Ilahduin bongatessani kivannäköisen cargotakin Odd Mollylta, jonka valikoimasta sain valkata itselleni jotain kevääksi. Valinta oli oitis selvä! Tästä takista erityisen tekee yksityiskohdat niin hihoissa kuin selässä – tuo selän värikäs kuvio toi heti mieleeni kesän festarit ja keveät mekot takin kaveriksi. Tykkään myös rennosta mallista, ainoa miinus sen sijaan tulee siitä, että takissa on ainoastaan rintataskut.

Rouhea cargotakki on helppo yhdistää monenlaiseen asuun, tykkään itse tästä vaaleiden farkkujen ja vihreän takin kombosta kovasti. Tässä lisäinspistä vanhoista asuista parin vuoden ajalta – takki käy loistavasti myös hempeämpiin kokonaisuuksiin kuten pitsimekkoon tai vekkihameeseen yhdistettynä. Eiköhän tässä ole lähiaikoina tulossa vielä lisää yhdistelmiä takin kanssa :)

Cargotakki1 Cargotakki3 Cargotakki4 Cargotakki5 Cargotakki2

Jacket / Odd Molly (sponsored)
shirt / Zara
jeans / Levi’s
bag / Gucci
shoes / Flattered (sponsored)

One of my favorite jackets for this spring season is definitely an army green cargo jacket! I bought one a couple of years ago after starting to warm up for the trend and ever since I’ve been wearing it on spring and summer. This one in the pictures I got recently from Odd Molly and I absolutely love the jacket and all its details! I can already see myself wearing this on summer festivals with dresses and boots. While waiting for that here’s a spring look instead with jeans and loafers, what do you think?

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

6 thoughts on “Cargo Jacket Love

    1. Kiitos Sofia! Jahka vielä hieman lämpenee, niin täytyy kyllä yhdistää takki mekkojenkin kanssa :)

  1. Ihana takki ja sopii hyvin tähänkin asuun! Oi miten kaunis olisikaan pitsimekon kanssa ? Upeita kuvia.

    1. Kiitos ihana Emilia! Täytyy kyllä ehdottomasti yhdistää tämä pian mekonkin kanssa, tällä viikolla on ainakin kelit kohdillaan sitä varten ?

  2. Mukava kuulla, että jollain muullakin vanhat vaatteet ovat yhtäkkiä kutistneet ;D onneksi se on hyvä syy uusia!! :D

    1. Joo kyllä sitä on ollut liikkeellä, syytän tietenkin salilla käymistä muiden mahdollisten syiden sijaan ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *