Viikon kuulumisia ja luottoasua

Tämä on ollut superhyvä viikko! Eritoten siksi, että olen ehtinyt nähdä paljon ystäviä ja perhettä. Helsingin käyntini kun ovat usein pikaisia parin päivän keissejä, jolloin ohjelma on usein buukattu jo etukäteen täyteen työn osalta, mutta nyt olen ottanut kaiken irti hieman pidemmästä ajasta täällä. Kävin välissä Tampereella tosi kivassa bloggaajatapahtumassa suosikkiliikkeessäni INCH”:ssä, mutta nyt olen taas vapunvietossa Helsingissä. Vietin eilen ystäväni kanssa rentoa iltaa sohvalla viinin ja juustojen parissa – naurattaa miten kaikki eskaloitui yhdestä heitosta, että tekisi mieli lasia viiniä. Kello oli kuitenkin jo yli kuuden, eikä kaapistakaan löytynyt kaipaamaamme kylmää valkoviiniä. Emme kuitenkaan luovuttaneet ja lopulta haimme pullon ystäväni vanhemmilta :’D Tarvitsin kyllä viiniä ruuanlaittoonkin, kröhöm. Oli kuitenkin ihana ilta vaan höpötellä yhdessä! Tänään iltapäivästä treffaan toista ystävääni ja illalla vielä kolmatta ulkomailta viimein Suomeen palannutta <3

Läheisten kanssa vietetyn ajan lisäksi iloiseksi tekee se, että olen saanut nyt viikonlopun aikana hoidettua paljon erinäisiä asioita. Olen muun muassa tehnyt yritykseni kirjanpitoa, pitänyt taas yhden graduhaastattelun ja saanut kurssin ryhmätyön nauhoituksineen kaikkineen purkkiin. Tehokkuudesta ja hommien to do -listalta pois ruksimisesta tulee aina yhtä hyvä fiilis! Graduhaastatteluiden osalta ollaan jo hyvällä mallilla, kun enää olisi jäljellä kaksi. Toiseen etsin muuten vielä haastateltavaa, joten jos ruudun siltä puolen sattuu löytymään vuokratyöntekijöitä (kokoaikaista ja mieluiten kaupallisella alalla) ja olisi mahdollisuus osallistua haastatteluun Helsingissä tai Tampereella, niin ilahtuisin yhteydenotoista!

Flattered5 Flattered2

Tämä asu on parin viikon takaa, kun Tampereella tarkeni ensimmäistä kertaa avokkailla. Korkkasin nämä ihanat Lindan Flatteredille suunnittelemat söpöläiset, jotka sain itselleni taannoisesta lanseeraustilaisuudesta. Arvoin tuolloin pitkään mustien ja punaisten (ja jopa vihreiden) välillä päätyen kuitenkin lopulta valitsemaan väripilkun. Mulla on muutenkin meneillään nyt ihan punainen kausi, joten valinta oli ehdottomasti oikea! Tämäkin simppeli luottoasu nahkatakin ja rentojen farkkujen kanssa saa ihan uutta twistiä värikkäistä kengistä.

Flattered3 Flattered5 Flattered4

Leather jacket / All Saints
silk shirt / Andiata (sponsored)
jeans / Levi’s
bag / Saint Laurent
shoes / Flattered x Linda Juhola (sponsored)

Photos: Magicpoks / Edit by me

8 thoughts on “Viikon kuulumisia ja luottoasua

 1. Tosi ihana asua! Ja nappi valinta nuo kengät, tuovat kivasti väriä ja “sitä jotain” simppeliinkin asuun.
  Mukavaa alkavaa viikkoa ja kivaa vappua! :)

  1. Kiitos ihana Johanna! Värikkäillä kengillä saa kyllä niin helposti tuotua vähän jotain ekstraa asuun :) Kivaa viikonalkua ja vappua sinnekin! ?

 2. Ihana kun voi jo pikkuhiljaa käyttää kevyempiä kenkiäkin, nuo sun yksilöt on ihanat ? Ihanaa vapun viettoa sinne!

  1. Niinpä, niin paljon kuin nilkkureitakin rakastan niin ihan mielelläni laitan ne pikkuhiljaa talviteloille ja otan kaikki kevyemmät käyttöön! Hei huippua vappua sinnekin! <3

 3. Ihan mahtavan kaunis kokonaisuus. Nuo kengät tuo kyllä siihen väriä ja kruunaavat koko kokonaisuuden!

  1. Voi kiitos Satu! Värikkäät kengät on kyllä helpoin mahdollinen tapa upgreidata simppelikin asu uudelle levelille :) Ihanaa vappua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *