Treenisoittolista

Treenaaminen ei ole viime kuukausina sujunut ihan odotusten mukaan, mutta ei auta kuin ottaa uusi startti loman jälkeen. Olen kyllä käynyt kerran pari viikossa salilla paria taukoa lukuunottamatta, mutta sellainen tietty rutiini ja draivi on puuttunut. Jos ei ole huvittanut illalla lähteä salille, niin en ole lähtenyt. Mutta kuten olen monesti urheilufilosofiastani kirjoittanutkin, niin ei se ole niin vakavaa, ja välillä tällaisia kausia tulee. Sitten taas vaan uudella innolla!

Ajattelin kuitenkin tähän väliin jakaa muutamia treenibiisisuosikkeja. Mulla on luurit aina korvilla treenatessa, ahdistaa jos pukkarissa huomaan unohtaneeni kuulokkeet kotiin. Musiikista saa niin paljon virtaa treenaamiseen! Ja nimenomaan siitä omissa kuulokkeissa soivasta, kuntosalin kaiuttimien vaimea musiikki ei todellakaan aja samaa asiaa ;) Mutta nyt eikun muutamiin viime aikoina treenisoittolistalla pyörineisiin biiseihin.

Treenimusiikkia1

Remind Me to Forget – Kygo
 Runaway (Y.V.E. 48 Remix) – Ziggy Alberts
 Forever (feat. David Taylor) – Mosimann
These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen) – Rudimental 
To Rome – Deepend & Janieck
Anyway – Tyron Hapi
Congratulations – Post Malone
Popkorni – JVG

 Savior – Iggy Azalea
Revenge – Pink ft. Eminem
Revi Mua (VG+ Remix) – Kauriinmetsästäjät ft. Vesta
White Noise (R3hab Remix) – Ella Vos, R3HAB

Electric Touch – Arizona

 

1 thought on “Treenisoittolista

  1. Jes kiitos! Olinkin uuden musan tarpeessa, viime aikoina oon luukuttanut vain soittolistaa jossa vanhoja suosikkeja (2000-tähän päivään saakka, ysäriäkin vähän siellä!!:D )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *