Ruutuhousut ja tennarit

Parin viikon takaisessa Tukholmassa oli kevät jo pitkällä. Lämpöasteet olivat hieman korkeammat, mutta ennen kaikkea kadut olivat kuivia – sehän tarkoittaa tietenkin tennareiden korkkaamista! Odotan jo niin paljon, että tennarit saisi jalkaan kotioloissakin, nilkkurit kun alkavat tässä vaiheessa vuotta tökkiä jo pahemman kerran. Valkoiset tennarit raikastavat asun ja niillä saa myös helposti downgreidattua jonkin siistimmän vaatekappaleen, kuten juuri nämä ruutuhousut.

Yhden asun ruutupöksyjen kanssa olette ehkä jo nähneet muutaman viikon takaa, mutta tässä vielä toinen yhdistelmä. Minusta ruutuhousujen ja tennareiden kombo on mielettömän kiva – sekoitus skarppia ja rennompaa! Mitäs te tykkäätte? :)

Tukholma1 Ruutuhousut3 Ruutuhousut4 Tukholma2 Ruutuhousut5

Coat / Zara
knit / Samsoe & Samsoe
trousers / Zara
bag / Gucci
sneakers / Adidas

Photos: Marianna Mäkelä / Edit by me

8 thoughts on “Ruutuhousut ja tennarit

  1. Valkoiset tennarit toimii aina ja koko asu on tosi kiva! :) Jotain harmaaruudullista on kyllä pakko jo saada omaankin kaappiin :D

  2. Kiva asu. Yksi juttu vaan, sukkien pitäisi aina olla joko housujen tai kenkien väriset. Tähän asuun olisi sopinut parhaiten vaaleanharmaat housujen kanssa sävy sävyyn. Nuo mustat rikkovat kokonaisuuden.

    1. Kiitos! Parempi toki olisi ollut ilman sukkia, nämä on itse asiassa sukkikset kun housut ovat sen verran ohuet, joten ei ollut oikein vaihtoehtoja tällä kertaa. En ole itse ihan samaa mieltä siitä, että sukkien pitäisi aina olla joko housujen tai kenkien väriset, etenkin miesten pukeutumisessa näyttää kivalta kun sukat on mätsätty vaikka taskuliinaan tai puseroon. Mutta makuja on tietysti aina monia :)

    1. Kiitos Pinja ? Sama täällä, minusta rentoa ja skarpimpaa on kiva yhdistellä keskenään!

  3. Toimii todella hyvin! Hei olis kiva jos voisit koota taas sitä kolmen sarjan postausta tänne eri vaatekappaleista. Ruutuhousut olis kiva yhtenä vaihtoehtona! :)

    1. Kiitos ihana, kiva että tykkäsit! Ja hei hyvä idea idea, ruutuhousuista voisi tosiaan toteuttaa pitkästä aikaa asuhaasteen :) Jahka ilmat vielä vähän lämpenee, että tulee enemmän vaihtoehtoja pukeutumisen suhteen, niin voisin toteuttaa sen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *