Polka Dot Wrap Skirt

Tämä viikko on mennyt taas ihan supernopeasti ja nyt ollaan jo torstaissa. Olen viettänyt tuikitavallisia kotitoimistopäiviä, ottanut vihdoin itseäni niskasta kiinni ja päässyt taas treenaamisen makuun, käynyt extempore arki-iltana leffassa (Red Sparrow oli ahdistava, huh!), fiilistellyt lakaistuja katuja Telman kanssa lenkkeillessä ja käynyt myös eilen juhlistamassa Tampereen uuden kauppakeskus Ratinan avajaisia. Niin hauskaa, että vaihteeksi Tampereellakin tapahtuu jotain ja järkkäillään blogitilaisuuksia, kaikki kun on pääasiassa aina Helsingissä. Olen muuten luonnostellut postausta tamperelaistumisestani ja tuntemuksia siihen liittyen, sellainen siis pian tulossa! Luonnoksissa on tällä hetkellä yhtä sun toista postausta aina Marokko-jutuista parisuhteeseen ja edullisiin kosmetiikkasuosikkeihin liittyen, joten hyvin laidasta laitaan aiheita. Jos teillä on jotain postaustoiveita mielessä, niin laittakaa ihmeessä tulemaan :)

Muutamia asujakin on Marokosta vielä jäljellä, tässä yksi villamme terassilla ikuistettu. Polka dot -maniani on yhä valloillaan, eikä loppua näy! Päinvastoin, kiinnitän edelleen kaupoilla huomioni kaikkeen mahdolliseen pilkulliseen ja en malta odottaa, että Suomessakin jo tarkenisi pilkkumekoin. Pitkästä aikaa olen myös hurahtanut hameisiin ja reissussa suosin keveitä kietaistavia midihameita, jotka näyttävät niin kivalta etenkin spagettiolkaintoppien kanssa.

Terassi1 Polkadot4 Polkadot2 Polkadot3 Polkadot5

Top / Samsoe & Samsoe
skirt / NLY Trend (sponsored, find here*)
earrings / H&M
shoes / Vamos (sponsored)

18 thoughts on “Polka Dot Wrap Skirt

 1. Todella kaunis asu<3 saisipa jo pukea kesähelmat! Kengistä kysyisin, pysyykö hyvin kävellessä jalassa ja onko mukavat pidemmällekin kävelyllä? Yleensä kannattomissa on vähän sellainen flipflop meininki:D

  1. Kiitos paljon Oona <3 Sanos muuta, lämpenisipä nyt jo oikein kunnolla! Noissa espadrilloissa on todella hyvä pohja, sellainen ihana pehmustettu, joten ovat kyllä mukavat jalassa. En osaa itse käyttää kannattomia millään tosi pitkillä kävelyillä (varmaan lähinnä tottumiskysymys :D), mutta ihan sellaisessa normi arkikäytössä toimii hyvin :)

 2. Postaus työpukeutumisesta! Oon aloittamassa kuukauden sisään työt pankissa ja kun siäkin siellä oot työskennelly, nii ois kiva saada vähän vinkkejä… :)

  1. Kiitos toiveesta Eerika, laitan tämän ylös! Täytyy pohtia miten tämän toteuttaisin, inspiraatiokollaaseilla vai omilla asuilla.. Pistän siis mietintään :) Niin ja hei onnea hurjasti työpaikasta! ?

   1. Omat asut ois tosi jees!! Inspiskollaasit on toki kivoja mutta niistä ei kuitenkaan näe miltä asu näyttää päällä, you know? :D

    1. Kiitos sullekin Minna, tälle olisi siis kysyntää! Mietin ensin, onko mulla tällä hetkellä omassa kaapissa tarpeeksi toimistokelpoisia vaatteita postausta varten, kun en ole nyt hetkeen ollut toimistoduunissa, mutta löytyyhän sieltä paljon muuten käytössä olevia suoria housuja sun muita. Joten täytyy laittaa tämä toteutukseen! :)

 3. Kiva asu :) Miten laitat hiuksesi näissä kuvissa? Suoristusraudalla vai puikko kihartemilla?

  1. Kiitos Jassu, kiva kuulla että tykkäsit :) Viime aikoina olen jumiutunut käyttämään leveämpää GHD:n suoristusrautaani, jolla saa vähän loivempaa kiharaa kuin normiraudalla. Sillä siis nämäkin laineet on tehty!

 4. Hiustuotteista, mitkä ovat sinun lemppareita, mitä voisit suositella hennoille, vaaleille hiuksille :)

  1. Mun on pitkään pitänytkin tehdä päivitetty hiuspostaus käyttämistäni tuotteista, joten kiitos Hensku, laitetaan toteutukseen! :)

 5. Ihana asu! Ja lokaatioi, joista jaksan aina hehkuttaa?no, minkäs sille voi että toimii niin hyvin keskenään.
  Mullakin osuu silmät polka dottiin kaupoissa, mutta sitä omaa täydellistä yksilöä en ole vielä löytänyt ?
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Kiitos ihana Johanna! Lokaatio on kyllä niin kaunis, rakastan tuota vaaleanpunaisen seinän ja turkoosien karmien yhdistelmää ? Toivottavasti tärppää polka dottien kanssa – ainakin Gina tricotilla, Zarassa ja Other Storiesissa on näkynyt kivoja pilkullisia juttuja!

 6. Tää asu on täys kymppi <3 superkaunis :)
  Toivon sitä hiustutoriaalia, miten laitat hiuksesi arkena. :)

  1. Ihana sinä, kiitos! Tämän hiustutoriaalin olenkin laittanut jo ylös, se olisi varmasti parasta toteuttaa videon muodossa :)

 7. Toivepostauksena vieraiden juhlapukeutuminen, nyt kun aletaan olla jo aika lähellä kesän valmistujaisjuhlia yms. Erityisesti housupuku kiinnostaisi ja olisi kiva saada vinkkejä, kun pääsen jo ensi kuun alussa juhlistamaan ystävääni.❤️

 8. Ihan täydellinen asu! Jotain tollaista tummapohjaista polkkakuosista on kyllä hankittava itsekin kesäksi :) Oi, pääsisipä jo pukeutumaan kesäasuihin!

  1. Kiitos ihana Jessika! Pallokuosi näyttää kyllä niin hyvältä sekä tummalla että vaalealla pohjalla, itse hamuilen vielä jotain valkopohjaista mekkoa :) Sanos muuta, lämpenisipä jo kunnolla! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *