Päivän kahdeksan kysymystä

Mitä teet juuri nyt?
– Istun hetken koneen äärellä töitä tehden ja tätä postausta kirjoittaen odottaessani, että lähden hakemaan Telmaa trimmauksesta. Selailen samalla sivusilmällä yhden kurssin ryhmätyöjuttuja ja koitan ottaa selvää omasta osuudestani.

Mitä on päälläsi?
– Toppi ja verkkarit – aina pakko vaihtaa kotivaatteet sisään astuttuani. Tämän postauksen kuvat on muuten otettu jo yli kuukausi takaperin, mutta samat housut ja tennarit olivat itse asiassa päälläni tänäänkin.

Tukholma1

Mitä ostit viimeksi kaupasta?
– Eilen kävin illalla nopeasti kaupassa ja ostin ensihätään kauramaitoa, pähkinöitä, munia, turkkilaista jogurttia ja banaania.

Mitä olet tehnyt tänään?
– Vietän nyt pari päivää Helsingissä – tein aamulla töitä, kävin keskustassa lounastapaamisessa, näin extemporesti Mariannaa kahvin merkeissä ja piipahdin nopeasti PR-toimistolla. Kotimatkalla kävin hakemassa Arnoldsista donitsit isäni synttäreiden kunniaksi, sitten vein Telman trimmaukseen.

Tukholma2

Mitä olet syönyt tänään?
– Aamupalaksi nappasin vaan kiireessä nopeasti vaivaisen banaanin, sitten lounaan El Fantissa. Maissikookoskeitto oli todella hyvää ja El Fant muutenkin niin herttainen kahvila! Pauligin Kulmassa join mangosmoothien, nyt vatsa taas kurnii ja pian tarvitsee jo päivällistä.

Mitä päivän ohjelmaasi kuuluu?
– Juuri tuli soitto, että Telma on pian valmis trimmauksesta haettavaksi – en malta odottaa miten suloinen näky se varmaan taas on siistityllä turkilla, oli meinaan sinne viedessäni aikamoinen katukoira  kaikkine hiekkapölyineen :D Sitten menen vanhempieni luo isäni synttärikahveille – tulossa on myös toinen siskoni perheineen, joten ihanaa perhettä. Illalla treffaan varmaan vielä pikaisesti ystävääni.

Tukholma3

Mitä on to-do listallasi?
– No se hitsin ryhmätyö, mutta sitä ehdin onneksi huomennakin tehdä! Muuten tälle päivälle ei ole tämän postauksen tehtyäni enää sen koommin tehtävää to do -listalla.

Mitä hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?
– Huonoa aamuinen tihkusade ja harmaa kolea sää – palelin jopa villakangastakissani ja kirosin epävakaat kevätpäivät. Hyvää taas se, että nyt aurinko paistaa täydeltä taivaalta, sain ihanan lähetyksen kukkien ja huulipunien kera (täydellinen kombo!) ja tietenkin se, että näen pian läheisiäni.

Ihanaa keskiviikkopäivän jatkoa!

Photos: Marianna Mäkelä / Edit by me

4 thoughts on “Päivän kahdeksan kysymystä

  1. Onko sinulla vielä Helsingin asuntosi vai missä yövyt kun köyt sielä ja saatat olla montakin päivää?:) tuli vaan mieleen ?

  2. Ihana tollanen iso leveä ikkunalauta, haaveilen että saisin joskus vanhan asunnon jossa olisi tuollaiset ? Tää asu sopii sulle niin hyvin, tyylikäs Jonna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *